MOVIE-NIGHT

Picture: Party at Sebbe '08
"En sann vän är en sällsynt fågel."
Latinskt ordspråk

Nu är allt klart, maten blev god och klar i tid, så just nu sitter jag framför TV:n och tittar på 'Leagally blonde två' i min ensamhet. Någon som har sett den? Bra eller dålig? Jag satt i pausen och tittade igenom bilder från '08, det var verkligen ett underbart år. Det kändes som om det var då livet startade på riktigt! Det finns många minnen, bra och dåliga, men alla förde de med sig något positivt. Det var tillexempel under '08 som jag träffade Viktor och började gymnasiet. I morgon ska jag se till att komma upp i tid och boka träningspass, eftersom jag och mamma ska gå på core i morgon, nu är träningen igång!

Miss you, Siss

DINNER

"Äta bör man, annars dör man."
Pappa

Nu har jag hunnit med mycket på eftermiddagen, jag hann ned i centrum och kolla lite, sen åkte jag hem och följde med pappa till Södertälje eftersom han skulle köpa någonting som han behövde till det snart nyrenoverade badrummet. Efter det har jag gjort så mycket av engelskaläxan som jag förstod, läst ut 'Om jag kunde drömma' för andra gången och nu ska jag laga mat, gud vad jag känner mig duktig!
I morgon bli det till att åka och köpa min efterlängtade kappa från H&M, I just love it!

OUTFIT

"Jag är hellre modefjant än bara fjant."
Immanuel Kant

Nu är jag vaken och det är dags att dyka ned i röran av kläder, vi får se vad det blir för något idag, men jag skulle vilja ha kläderna nedan. Men vi får se, jag kanske kan hitta något liknande i min röriga provisoriska garderob.


HEAD


"Det svåra med att göra bra affärer, det är att avstå fran de dåliga."
Simon Spies

Nu är dags för en ny, lite mer höstigare head, men jag har otroligt svårt att bestämma mig..
Men nu står det mellan dessa tre. Vad tycker du? Ett, två eller tre?LOVE

"Kärleken kommer av sig själv och kan inte läras."
Persiskt ordspråk

Vad är kärlek och håller den verkligen föralltid och det finns mängder med spekulationer om detta. Jag kan inte definera kärlek med ord, det jag känner för Viktor kan jag inte beskriva, de tre små speciella orden; 'jag älskar dig' räcker inte till!
Mina vänner kallar mig optimistisk, men jag vet att jag vill vara med honom för all framtid och så länge han vill vara med mig, så kommer det bli så.
Men finns det verkligen bara en person som är 'den rätta'? Jag vet inte, men jag vet att det finns någon för alla, men det gäller bara att hitta varandra. Nu blev det verkligen kärlekstankar här, ingen aning om hur det kommer sig, men jag kände mig lite kärleksfull och var tvungen att skriva av mig!

HOME AND AWAY

"Borta bra, men hemma bäst."
Okänd

Hemma nu efter shoppingrundan, men det var lite problematiskt att komma in, men som tur var låg nyckeln där den alltid brukar ligga, så jag kom in trots det att jag tog fel nycklar i fredags när jag gick hemifrån.
Men nu bär det av igen till lägenheten, eftersom jag ska möta pappa där för att vi ska passa på att äta middag ute tillsammans ikväll, vilket ska bli mysigt.
I farsta idag hittade jag ju självklart ingen kofta, som det var tänkt att jag skulle köpa i fall att jag skulle klöpa något. Men, jag hittade en gudomligt fin jacka som jag kan använda både i höst och i vinter. Men det ska ju alltid vara något... den fanns inte i rätt färg i rätt stolek, men jag ska ringa runt till olika H&M-affärer och leta, den måste ha en plats i min höst och vinter-garderob!
Nu ska jag åka, ha det bäst!SHOPPING

"Pengar är gödsel, till ingen nytta om de inte sprids"
Francis Bacon

Nu ska jag packa ned datorn och det sista för att sedan röra mig från Viktor till Farsta och gå på en shoppingtur med Elin! Det ska blir mysigt.
Vi får se hur jag sköter mig, om jag köper något jag inte borde, eller om jag kommer hem tomhänt... Det blir en överraskning till och med för mig!

Ha en underbar söndag och passa på att njuta innan skolan och jobben börjar imorgon, see ya!


DILEMMA

Picture: Kroatien 09
"Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång."
Francis Bacon

Just nu sitter jag hemma hos Viktor och verkligen läntar tillbaka till Kroatien och sommaren. Jag funderar på att svänga förbi ett solarium lite senare, men jag vet inte hur jag ska göra ännu. Ett som är säkert är i alla fall att vi ska iväg och äta i centrum sen, antagligen tillsammans med vännerna och sen får vi se vad kvällen ger!
Jag har ett dagens dilemma just nu, jag vte inte hur jag ska göra med min vinterjacka som jag köpte förra året, jag vill ha en sån, men en svart och då har mamma erbjudit sig att köpa den av mig, så att jag kan köpa en ny, men i sånna fall förlorar jag åttahundra på det, så jag lider av beslutsångest för tillfället... hjälp?

 


SLEEP-TIME

"Anledning till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte gillar att en främling fattar 90% av deras beslut."
Okänd

Nu är jag hemma hos Viktor efter att ha varit hemma hos Dennis, det blev en tidig kväll, men jag är ändå rätt seg efter en ovan skolstartsvecka. Så nu ska jag snart krypa ned i sängen brevid honom och titta lite på TV:n, men först bär det av in i badrummet för att borsta tänderna!
Godnatt


FIRST WEEK DONE

"Ett hjärta utan tacksamhet är som ett ljus utan veke. Det brinner inte."
Okänd

Jag kom hem för ett tag sedan efter en otroligt skön dag som avslutades med Bild och form. Jag är ingen direkt talang på den fronten, men jag gör så gott jag kan och jag är nöjd hittills, vi får se hur resultatet blir! Helgen är här och nu är äntligen första skolveckan gjord och det känns hur skönt som helst! Jag har klarat det galant och det är en underbar känsla kan jag säga, den ångesten jag har haft har verkligen inte varit att leka med... Förra året mådde jag så dåligt, ingenting gick som det skulle kändes det som, men som tur var hade jag min klippa till pojkvän som hjälpte mig genom det hela och som stod troget vid min sida! 
Nu förtjänar jag verkligen helg tycker jag, så det blir förhoppningsvis party-time ikväll, men vi får se hoppas kan man ju alltid göra. 
Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det blir väl till att dyka ned i röran av kläder och försöka vara påhittig. Svart pennkjol eller inte? Färgat eller svartvitt? Klänning eller kjol? Jag kommer nog bosätta mig där en stund, jag hade sett fram emot det om jag hade min klädkammare, men nu är det inte så för tillfället, så det är bara att göra det bästa av situationen.
FRIDAY

"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död."
Latinskt ordspråk

Uppe med tuppen känns det som idag, men det är skönt att slippa stessa sig igenom morgonen.
Idag blir det en rolig dag, fast jag vet inte riktigt om jag ser fram emot att ha Bild på eftermiddagen eller inte.. Det märker ajg säkert när jag väl har det, om jag gillar det eller inte! Men det ska i alla fall bli hur skönt som helst med helg, bara leva livet och inte behöva tänka på skolan, det är underbart. Men jag har verkligen bestämt mig att bli hur nördig som helst, jag ska nå dit jag vill i livet!
Lycka till idag allihopa!

FIT FOR FIGHT

Picture: Sommaren 08
"Varför kallas det rusningstid, när ingen rör på sig?"
Robbie Williams

Jag kom precis hem från träningen och är helt slut, men jag ska alldeles straxt hoppa in i duschen, äta med mamma och titta på 'Benjamin Button'! Vilket ska bli riktigt mysigt. Nu har jag verkligen bestämt mig, jag ska börja träna nu på allvar, så länge skolan tillåter det... Här ska jag bli riktigt fit, nu gäller det att satsa!
Imorgon ska det bli helt underbart väder tydligen, men jag har bara med mig jeans hem till mamma, men jag kanske får låna något fint av henne istället, annars kommer jag dö av värmeslag!


SUNNY

"Allt man inte dör av blir man starkare av."
Friedich Wilhelm Nietzsche

Nu är jag vaken igen, eftersom Viktor ringde i rättan tid och väckte mig, jag är otroligt glad över att jag lyckades somna om för det såg kritiskt ut där ett tag. Jag ska snart rulla ur min otroligt sköna säng och påbörja dagen. Det enda jobbigt som står i min väg just nu är att jag för tillfället inte har någon garderob, så alla mina kläder liggen nedtryckta i två stycken IKEA-säckar och två stycken stora väskor, så även om jag älskar kläder så ser jag inte direkt fram emot att hitta något i den röran... 
Gah! Det är ju fint väder, såg jag nu när jag sneglade ut genom mitt sovrums- fönster, gud vad glad jag blev! Då kanske det blir short eller kjol ett tag till. Men just nu står det verkligen still i huvudet, jag vet att jag kom på något som jag tänkte att jag var tvungen att skriva om när jag vaknade igen, men jag kommer verkligen inte ihåg vad det var! Aja, om det var viktigt så kommer jag på det igen.
                                                                                              Enjoy the day!TIRED

"En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg."
Arch Ward

Hur kan man vara så trött? Jag har precis bokat träningspass till mig och mamma för ikväll, då jag ska prova på spinning. Det är helt nytt för mig så det ska bli kul, men tufft tror jag. Jag ska försöka somna om nu eftersom jag inte börjar fören klockan elva, men vi får se hur det går med det! 
Idag har jag bara tre lektioner, varav bara en är tråkig, så denhär dagen kommer att gå som en dans... tror jag. Sen bär det av hem till mamma eftersom vi ska ha en mor-och-dotter-myskväll tillsammans; god mat, träning, film och nyttiga snacks! Jag läntar verkligen och jag längtar nog mer för att mamma och jag inte har träffats på länge, vilket i och för sig var mitt val när jag valde att flytta till pappa mer permanent. Men vi pratar ju alltid annars så mycket i telefonen så att det knappt märks, men nu har det inte blivit så heller, men jag antar att det bara beror på att vi båda har haft så mycket att göra på sistone. Men det är svårt att vara utan sin mamma!


BYE, BYE SUMMER?

"Jag förstår inte hur flickorna kan bli mer och mer nakna samtidigt som modeskaparna tjänar mer och mer pengar."
Peter Sellers

Nu är ju vädret till och med värre än vad det var igår, regnet gör mig deprimerad, var tog sommaren vägen?! Nej, idag blir det verkligen till att rusa till bankomaten efter skolan och sen kanske det blir en sväng in i höstsäsongens modevärld, jag kan ändå inte rå för att jag längtar efter att dra på mig en massa olika koftor nu när hösten börjar komma. Det känns som om lönen inte kommer vara så länge och jag som har lovat mig själv att lägga undan en större del, vilket det inte kommer bli, inser jag nu... Men man måste ju njuta och unna sig saker man älskar, som kläder. Det känns som om jag har lite shoppingabstinens för tillfället, men det ska dte bli ändring på!
Nu var det en timme sen jag gick upp och duschade, så snart är det dags att börja göra sig i ordning och klä på sig och efter det bär det av till bussen och skolan. Ha en underbar dag nu!


RSS 2.0