.


Har konstaterat att jag behöver (vill ha) minst tre par nya snygga svarta jeans, ett par Levi's ID jeans, en ny vinterjacka, massa pengar att kunna lägga undan till sommarens påtänka aktiviteter, flera unika snygga koftor i gråskala, en jeans skjorta med läderdetaljer, en svart halsduk (förstår inte hur jag klarar mig utan en för tillfället), en partykamera som kan dokumentera Stockholms studentliv, bättre lön så jag kan shoppa allt jag pekar på och behöver (vill ha) och den där kickass magen som jag bara längtar efter att få men tyvärr tar träning sin lilla tid har jag upptäckt!


JUST SO DISAPPOINTED IN YOU


Sitter just nu i soffan i en vit mysig skjorta och läser lite civilrätt (döda mig?) och ska snart ge upp för kvällen och istället glo på TV:n lite. Imorgon är det skola igen som gäller och sen ska lite utklädnadsgrejer inhandlas för på fredag är det togaparty och all in som står på agendan!


JUST BECAUSE..


Pic: Unknown


I JUST CAN'T DESIDE.. HOW WRONG?


Pic: Ellalinda

Har totalt glömt bort ju! Fick ett par Ray Ban Wayfarers av pappa och hans sambo, hur underbart?! Tidlösa och enkla - perfekta! Imorgon blir det till att spana i vanliga glasögon och beställa ett par. Med andra ord så blir jag fattig imorgon.. Rätt illa dock med tanke på att det var löning idag!


SUMMERLOVE, HAPPEND SO FAST


Pic: Knightcat

Känner att det fortfarande är en hel del sommarkänsla här för tillfället, men jag är inte riktigt redo att välkomna kylan ännu.. Behöver nya shorts, i mängder! Eller ja, vill ha snarare.. Längtar till sommaren. Då fasiken ska det förhoppningsvis bli festival, utomlandsresa och roadtrip som blir av.


JUST WALKING DOWN THE STREET..


Pic: jak&jil

Älskar denna simpla, stilrena och otroligt snygga look. Måste fasiken ta och skaffa mig en blå skjorta på momangen! Ska röra mig mot sängen, imorgon blir det till att umgås med en hel drös underbara människor från jobbet efter skolan. Hoppas dock på fint väder imorgon och vindstilla, så jag slipper frysa så in i nordan!


JUST WANNA SURF ALL DAY LONG


Pic: Knightcat

Har precis konstaterat att jag vill åka till Hawaii eller Bali eller någonstans och lära mig att surfa. Ta dagen som den kommer och bara njuta. Däremot sätter min otroliga brist av balans stopp för de planerna.

Längtar till den fjärde och femte då det är massa skolevenemang att se fram emot. Min fråga är bara, hur i helskotta knyter man en toga så att det ser klokt ut?


ONE NIGHT IN PARIS


Pic: Unknown

Är riktigt stressad över dagens tenta, vill så jäklarns gärna klara den så jag slipper gå igenom allt detta igen. Men förhoppningarna är inte så höga. Nu sitter jag i alla fall med en kopp te i handen och spanar runt på lite olika modebloggar och drömmer mig bort till helgen.


MY SOURCE OF INSPIRATION


Pic: Mina inspirationskällor. Vänster till höger, uppifrån och ner; Agnes Almvärn, Ebba Zingmark, Emma Elwin och Maja Tannå.

Jag kan komma på ungefär tuser saker jag mycket hellre skulle vilja göra än att försöka lära mig om fastighetsrättslig lagstiftning, men jag biter ihop och kämpar på ändå. Däremot så tar jag ett antal pauser i pluggandet och upptäckte att de bloggar jag följer slaviskt inte räcker till när man har en tråkig dag..

Så, någon som har några tips på inspirerande bloggar där ute i bloggosfären?


SNOW WHITE, POURE BEAUTY


Pic: Littleplastichorses

Bara för att jag älskar solsken och röda läppar..


BODY PUMP, JUST PUMP IT


Hemma från gymmet. Känns galet bra! Nu blir det lite middag och sen en hel del plugg.


I AM SO SICK OF THIS RIGHT NOW


Jag saknar mitt mörka, långa hår.. eller jag saknar snarare att ha en färg på håret, är så trött på att låta min egen färg växa ut bara för att jag inte kan avfärga eller bleka. Visst, den här bilden är nästan ett år gammal, så jag är en bra bit på vägen nu. Ingen återvändo nu känner jag, men man kan ju sukta lite!


A DAY FOR CELEBRATION OF WOMEN


Pic: Unknown

Det är kaos i min inspirationsmapp på datorn, alla bilder hamnar huller om buller och inga källor står längre.. Därav alla "unknown"-bilder. Hemma nu efter en härlig dag fylld av hysteriska skratt och ångestladdade känslor. Snart är det träning som gäller och sen är det ännu mera plugg som gäller. Vilket varierande liv jag har känner jag!


IN THE SPOTLIGHT IS LITTLE BAMBI


Pic: Unknown

Igår var det plugg, plugg, plugg som gällde. Så det var riktigt skönt att komma till gymmet sen på kvällen för ett träningspass, känns som om jag börjar komma in i det här nu! Ska snart röra mig mot skolan och träffa Emelie och Milena och plugga som galningar. Bävar verkligen inför tentaperioden nästa vecka..SUNSHINE IN AUTUM


Pic: Unknown

Uppe - ja. Trött - ja. Vill gå och lägga mig igen - ja. Får glädjas av att solen skiner och att jag får spatsera runt med solglasögon och halsduk på, det ger alltid en underbar känsla.


RSS 2.0