LINA TESCH


Pic: Lookbook - Lina Tesch

Världens coolaste brud! Har precis skickat in mitt svar till högskolan, så nu är det spännande och nervöst inför vad som händer till andra intagningen.

Translate: The world's coolest chic!


STAY REAL!


Pic: Littleplastichorses

Dålig update, jag vet! Igår fyllde min älskade moster år, så vi fikade och åt gott både till lunch och middag tillsammans. Senare på kvällen bar det av in till Gröna Lund för femkamp och karusellåkande. Är helt slut idag och min rygg tar kål på mig, så nu hade jag tänkt dö i soffan ett tag.

Translate: Bad update, I know! Yesterday my beloved ant turned 34, congrats! Now; the coutch.


A BIT OF EVERYTHING


Pic: Knightcat

Gårdagen var händelserik. Vilken minut som helst bär det av till underbara Johanna för middagsmys eftersom hon flyr fältet i ett halvår. Danmark kan skratta sig lycklig som får ha henne på låns ett tag! Sen efter middagen är det jobb som gäller.

Translate: Now; Dinner at Johannas place.


MY SWEET LITTLE.. BAMBI?


Pic: Knightcat

Ska slänga mig i soffan om ett tag, men först ska jag bläddra lite i nya H&M-katalogen som nyligen landat i brevlådan. Imorgon är det födelsedagsfest på tapeten och på lördag blir det going-away-party mellan jobben.

Translate: Soon; the coutch. Now; H&M's autumcatalog. Tomorrow; Birthdayparty. The day after tomorrow; Going-away-party.


NEW IN


Jacka MQ, Stockh lm

Älskar verkligen min nya jacka! Blir perfekt sen i höst tillsammans med ett par torgvantar och en riktigt mysig och stor halsduk i matchande ton. Håller på och lagar middag och gott, ska se vad det blir för film ikväll, för filmkväll blir det i alla fall! Jag bjöd mamma på bio och middag igår, så Harry Potter blev det i combo med sushi och thaimat, underbart!

Translate: I'm inlove in my new jacket! It will be perfect next season together with matching mittens and scarves.


I'M LUCY IN DISGUISE


Pic: Knightcat

Kom nyss hem från en shoppingtur som fick vara dagens "efter-jobbet-fördriv". Kunde inte hålla fingrarna i styr. Blev. Kär. Bild kommer, här är en inspirerande sålänge!

Translate: I just got home from some shopping. Fell. Inlove. Pic will come!


IN THE MOMENT, SO EMOTIONAL


Pic: Littleplastichorses

Var ute med jobbet igår och hade hur kul som helst! Så idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av att vara ledig. Imorgon bär det av hem till mamma. För övrigt så har jag lite ångest över högskolan, vet inte hur jag ska svara och vad som är mest strategiskt.

Translate: Fun. Night out. Chill. Anxiety.


LIKE RAINDROPS IT GOES DOWN


Pic: Unknown

Vaken, uppe och snart ska jag springa till bilen och sätta fart till jobbet. Passar på att lägga upp en lite inrpirerande bild. Jag har letat som en galning efter ett par shorts med hög midja, känns som om ett par inte räcker långt alls! Någon som vet något ställe där de finns?

Translate: Awake, up and on my way to the car and work. An inspiering pic. I'm looking for a pair of shorts with high waist. Anyone who knows where I can find a pair?


NEW IN


Jeans Cubus

Fyndade två par otroliga budget jeans på Cubus för någon vecka sedan, för ynka 199 kronor styck! Båda med hög midja. Ett par svarta och ett par riktigt jeansblå. Perfekta vardagsbyxor verkligen. Nu ska jag sova, god natt på er!

Translate: Bought two pair of jeans a couple of weeks ago just for 199 kronor/pair. The perfect everyday-pants.


SIMPLE BLACK AND WHITE INSPIRATION


Pic: Littleplastichorses

Har haft världens lugnaste fredagkväll hemma i soffan med hunden som sällskap. Skönt och underbart med vissa rastlösa inslag dock. Imorgon är det jobb i 18 timmar som gäller då jag måste åka direkt från ena jobbet till det andra för att hinna, men jag tänker på värmen. Jag SKA spara ihop till en Thailandsresa. Så ärdet bara. Punkt.

Translate: Today I had a nice evening with my dog and the TV as company. Tomorrow waits work in 18 hours. My up coming trip to Thailand is keeping me up! I WILL have the money.


PINK, PINK, PINK BALLONS


Pic: Littleplastichorses

Har haft en liten bloggpaus, kändes som det behövdes! Har haft en massa tankar som snurrat och en klump i magen, men snart kanske allt ordnar sig hoppas jag. Har skadat lilltån muppig som jag är, men kan knappt gå. Fasiken vad man är beroende av sina tår! Jaja, jag är tillbaka senast imorgon igen, jag lovar!

Translate: I've had a little blog-break. I'm sorry! But now I'm back!


SOME WORDS OF WISDOM..


Pic: Littleplastichorses

Ska iväg och fira pappa i förskott eftersom jag jobbar en hel del och inte säkert vet vilka tider jag slutar i veckan.. Så just nu försöker jag komma på vad jag ska ha på mig och vad jag ska göra åt mitt trassel till hår!

Translate: Now I'm on my way to celebrate my Dad. I have no idea at all what to wear or what to do about my hair!


NEW IN


Skjorta Sisters


LITTLE MISS GUSTAVSSON


Pic: Petrakjellen

Har precis avnjutit en riktigt god frukost. Det bästa målet på dagen det är vad det är. Frukost. Idag ska jag ägna större delen av tiden till att städa mitt hus som en galning och sedan kanske det blir en sväng med bilen för lite inhandling av smycken, hyllor och överkast? Håller tummarna i alla fall.

Trabslate: Today is cleaningday and maybey some shopping as well.


A SPOT OF LIGHT IN THE DARK


Pic: Jak&Jil

Jag ska packa som en galning nu och försöka få med mig allt viktigt från mamma tillbaka till mitt lilla hus. Så fort jag kommer hem igen ska jag försöka få ordning och organisera! Önskar pappa kan sätta upp min garderob snart. Blir galen på alla dessa flyttkartonger med kläder som står överallt.

Translate: Packing. I'm going home again to my little house.


RSS 2.0