I AM LONGING FOR...


Pic: Knightcat

Ska alldeles strax rusa iväg in i badrummet och göra mig i ordning innan jag springer till tåget. Men först ska jag drömma mig bort och föreställa mig alla dessa tattueringar som jag tänkt göra inom ett år eller så.. Can't wait!


THE LONGER, THE BETTER?


Pic: Unknown

Saknar att ha långt hår.. Sitter för tillfället och tänker på alla dessa "måsten". Snart ska jag i alla fall klippa håret mitt ännu lite kortare för att sedan vara ett steg närmre att ha en och samma hårfärg. Sen ska jag fasiken spara ut när jag väl nått mitt mål. Jag SKA ha långt hår igen!


JUST ANOTHER SATURDAY NIGHT


Pic: Littleplastichorses

Jag. Är. Kär. En svart fransväska som denna står verkligen högst upp på önskelistan kan jag lugnt säga! Nu ska jag slänga mig i bilen och hämta Sandra och sen blir det en mysig hemma kväll hos mig. Kan knappast bli bättre.


SPREAD THE WORD, HAPPINESS IN A BOX


Pic: likecool.com

Sitter och knepar med databastekniken och förstår ingenting. Ingenting! Så otroligt frustrerande! Imorgon är det databasteknik för hela slanten dock, så jag hoppas att E och M förstår betydligt mer än vad jag gör..

Förresten, batterierna till min kamera har svikt mig och  gått och dött.. Därav den totala bristen av bilder. Imorgon åker jag hem till mamma och bor där i tre veckor, så jag kan antagligen låna hennes kamera. Här måste bli lite mer personligt tycker jag!


.SIMPLY SO BEAUTYFUL


Pic: Littleplastichorses

Haft mycket på gång - ingen ursäkt jag vet! En snabb titt i mitt huvud; Jag längtar efter att få flytta hem ifrån. Känner mig något ensam i höstmörkret (vintermörkret?). Hatar att bo provisoriskt. Önskar jag kunde ta mig igenom Civilrätts-boken utan att somna. Och jag dog när jag såg Breaking Dawn med M och E i fredags.


I WANT A RED BIKERS JACKET


Pic: Littleplastichorses

Helgen har varit otroligt lyckad! Det blev en långhelg fylld med massa skoj - Förfest gånger två, Toga, Nype, Ettan Phest & Söndags slöande. Nu är det måndag och allvaret börjar.. imorgon igen.


TONIGHTS INSPIRATION - KEIRA


Pic: Unknown

Ikväll är det toga party som gäller! Är sjukt exalterad och är helt säker på att det kommer att bli en dunderkväll. Just nu sitter jag och äter frukost/lunch med mamma och fina moster som är på besök.


LIKE A FARY IN PAPEMAGET


Pic: Unknown

Att börja klockan åtta är verkligen inte min starka sida.. Men snart är det i alla fall skolan som gäller till tolv, sen juridikplugg, träna och efter det blir det till att jobba natt! Jag funderar även på att lägga ner bloggen, men kan inte riktigt bestämma mig..


STARS SHINING BRIGHT ABOVE YOU


Pic: Ellalinda


WHY CAN'T YOU COME IN TO MY LIFE?


Pic: Rizzo

Jag måste tyvärr erkänna att jag har varit en otroligt dålig människa och shoppat idag.. har egentligen köpstopp för tillfället, men det höll inte den här gången heller. Så nu är jag stolt ägare till en tunnstickad guld/silver kofta. För tillfället sitter jag här och pluggar förvaltningsrätt och försöker komma på hur jag ska orka släpa på min nya lagbok vareviga dag.


RSS 2.0