NO SMOKING, JUST SMOKING HOT


Pic: Litteplastichorses

Ikväll är det socialt umgänge som gäller och sen är det full rulle hela helgen. Jobb imorgon natt och sen jobb på söndag dag och eftermiddag. Kommer vara helt slut. Är redan helt slut. Får se om jag överlever. Ha en bra helg gott folk!


THE LAST COULPE OF WEEKS


Pic: Unknown

Uppdaterat dåligt, jag vet. Ska bli ändring. Plugg helatiden numera. Ny underbar dator i mina ägor. Älskar min frisyr. Vill kanske klippa kortare. Saknar min pappa som är ute och reser. Pluggar ännumera. Har kul hela tiden typ. Älskar dessa sällsynta sovmorgonar. Saknar N, vi måste ses snart! Återkommer snart, jag lovar!


B-DAY and NEW IN


Nu är det kort, så himla skönt till hösten! Detta är allt som kommer upp idag, för idag är nämlige min dag. Så nu är jag nitton jordsnurr gammal och det ska firas med familjen idag. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att få!


JUST ANOTHER DAY


Pic: Littleplastichorses

Idag är en hektisk dag, men ändå känns det som om jag har läget under kontroll. Än så länge i alla fall.. Jag ska snart sätta mig och skriva ett tal om shopping. Lite smått humoristiskt faktiskt. Nyss hemkommen från frissan också, så jag slänger upp en bild på den nya frisyren ikväll.


RSS 2.0