THE PERFECT DRESS FOR FIRST OF JUNE


Här är min studentklänning! Är mycket finare i verkligheten, men denna bild är allt jag bjuder på innan studenten.25:e FEBRUARI


Skjorta H&M, Leggings Zoul

En snabb dagens blev det, men här är den! Så detta blev kvällens danskläder tillsammans med ett par halvhöga klackar! Tjingeling!


A NIGHT OUT


Pic: Pprueksachangrit

Ikväll är det utgång med underbart sällskap som gäller! Löningshelg och partaj brukar oftast sluta riktigt bra. Ska äta nu och se på nya avsnittet av Vampire Diaries som släpptes igår. Ha en underbart skön och rolig fredag gott folk!


IN THE SHADDOW OF MY SHADES


Pic: Littleplastichorses

Har lyckats förprogrammera ett inlägg, känner mig stolt.. fast ändå inte. Jag som är så oteknisk fick klura läng innan polätten trillade ner, men med all säkerhet var antagligen konceptet ganska dumförklarande och enkelt. Fastnade för denhär relativt flirtiga bilden, och tyckte den var underbar! Observera att jag inte är någon förespråkare för päls, fuskpäls ska det vara om något!


I WANNA BE AN INDIAN

Kuvertväska, TOPSHOP
Matcha med: Exempelvis en helsvart outfit för att få väskan att framhävas, eller bara till jeansshorts, vitt oversizeat linne och gladiatorsandaler i kombo med massa fjädrar. En gångbar väska som fungerar till i princip allt utan att vara tråkig. Bara fantasin kan sätta gränser!


 

RAISE YOURE VOISE


Pic: Modette

Står i valet och kvalet om jag ska lägga upp en bild på min studentklänningen eller om jag ska spara med bilder för att överraska närmre studenten.. Några önskelmål?


FEATHERS AND TONS OF RINGS!


Pic: Juliaanystrom.blogg.se

Fick åka en minibuss idag till skolan eftersom den vanliga normala tydligen hade gått sönder, så kan det gå! Men nu är det många bollar i luften för tillfället, så snart blir det förhoppningsvis goda nyheter som kan avslöjas.

BENETH THE HOLLYWOODSIGN


Pic: Elle Spain Marsh 2011

Ska skynda mig iväg till skolan nu, förundras alltid över att man är försenad när man har en massa tid. Efter skolan ska jag på arbetsintervju, så jag håller tummarna för att det ska gå bra!


22:a FEBRUARIKnäppte äntligen en outfitbild idag, känns som om det var evigheter sedan! Dessa underbara byxor är secoundhand fyndade och till detta bars DESSA. I övrigt har jag kommit fram till att min stil i stora drag defineras av enkelhet i form av gråskala i kombination med rustika accessoarer och traditionella nyckelplagg.


A WHITE STORY


Pic: Vogue Italia

Spenderade gårdagen med trevligt folk mitt ute i ödemarken. Blev en del kaos där och det ena ledde till det andra, men jag hoppas att allt löser sig! Ska snart ut och övningsköra, men först ska jag laga lite middag.


THE PERFECT WEEKEND


Pic: Harpers Bazaar UK June 2010

Hade en av de roligaste helgerna på länge med en hel del akoholhaltiga drycker inblandade i kombination med roligt sällskap och andra knasigheter. I söndags blev jag kär! Föll pladask för en underbar romantisk klänning som ska få agera studentklänning den första juni!


IN A BAZAAR FAR FAR AWAYPic: Unknown

Jag antar att jag inte behöver nämna att det är snökaos och att i princip all kommunal trafik är inställd. Men trots detta återkommande svenska problem kom jag till skolan. Kommer en oufit bild när jag kommer hem sen!


IN THE NAME OF ROCK, RED ROCK


Pic: Jak&Jil

Skulle sitta bra med ett par röda skinnbyxor för att liva upp vardagen, men idag känner jag av förkylningen som kommer krypande, så det blev en mysig munkjacka och favoritjeansen. Denna röda underbara skapelse kommer från Balmain. Ha en underbar dag gott folk!

RACHEL ZOE <3 LINDEX

'
Pic och info: HÄR

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja, klantig som jag är har jag glöm matteböckerna.. Läste nyss att Rachel Zoe gör ett sammarbete med Lindex och lanserar en kollektion som ska komma ut den 18 april. Spännande nyheter minst sagt och jag hoppas att resultatet blir slående.


SOMETHING TO LOOK FORWARD TO

Vida byxor med hög midja, TOPSHOP

Matcha med: Vitt baslinne, svart skinnjacka och ett par vassa klackar.


 

RSS 2.0