LOVE AT FIRST SIGHT

Mitt i allt pluggande "råkade" jag hamna på Cocoo.se och hitta alla dessa underbart snygga ringarna, som självklart hamnar på min önskelista inför julen, bara så att alla mina nära och kära där ute vet det! Ringarna hittar ni HÄR. Och dum som jag är så glömde jag mina kamerabatterier hos mamma, så ha överseende.

LAST NIGHT


Igår blev det inge uppdaterande, men jag stressade en hel del på eftermiddagen. Först kände jag att jag var tvungen at måla naglarna, sen fick jag springa till tåget för att hinna med det och sen förskönk Agnes och jag i havet av mat på TacoBar tillsammans med en massa planerande. Och jag var inte hemma förens sent eftersom filmen var lång. Måste köpa nytt naglack, men vet inte vilken färg!ELLE GALAN 2010

Nu är biljetterna bokade inför imorgon, det blir bio med Agnes som gäller! Kika nyss in på elle.se för att se om de kommit fram till tio finalister i deras tävling om vem som ska få sin drömklänninguppsydd av H&M's designerteam och få bära den på Elle Galan 2010. Hittade också dethär omslaget, och jag kan ju lugnt säga att man inte skulle ha något emot att få pryda det!


HOT STUFF

Ett par svarta plysch leggings blev inhandlade igår från MQ, ett riktigt kap med tanke på att jag hade rabattcheckar där! Just nu är jag bara hemma, men senare bär det av hem till Viktor. Och jag kunde inte hjälpa att jag blev förälskad i denhär klänningen från Motel, du hittar den HÄR.

MONKI

Jag har precis upptäckt Monki, and I love it! Men nu måste jag spring och byta om för snart bär det iväg på spinning.


SO MUTCH DONE


Magen kurrar och mamma sover fortfarande, så jag måste smyga. Men det var ändå skönt att sluta halv elva idag och imorgon blir det elva, som semester känns det nästan som! Måsta bara visa upp min underbara oversizade ring och mina stressgjorda naglar.


ALL ALONE

Just nu sitter jag ensam hemma hos Viktor och väntar på att klockan ska bli fem över så att jag kan gå till min buss. Jag hittade nyss denhär snyggingen på Productwiki.com. Men nu måste jag packa ihop det sista innan jag skyndar vidare!

HELLO CHRISTMAS


Idag var det lussebullsbak för min och mammas del, vilket var riktigt mysigt och gott blev det också! Så nu är frysen full med en massa goda lussebullar inför första advent i helgen. Men nu blir det skissblocket som gäller.


NEW MOON


Måste uppdatera och säga vad jag egentligen tyckte om New Moon... Jag kan starkt rekommendera den till alla som är lite utav en kärleksoptimist, älskar det övernaturliga eller bara älskar Twilight-sagan. Jag ska boka in att se den snart igen, kan inte vänta tills den kommer på DVD!


YOUR MODA for VERO MODA

Just nu sitter jag och knåpar på mitt CV och känner mig i stort behov av jobb, så om någon har ett hör av er! Såg på blogg.se's förstasida att Your Moda for Vero Moda har dragit igång en ny tävling, så nu ska jag ta fram skissblocket och försöka ta upp designandet igen.


20:e NOVEMBER

Om tjugo minuter ska jag gå mot tåget och bion, jag känner mig en hysterisk nörd när det gäller hela Twilight saga, men, men, jag står för det! Så nu är jag ombytt till biomyskläder, det blev grå strumpbyxor, vita stickade höga strumpor båda från Lindex, med ett vitt bas linne från JC, vitt skärp från H&M och en grå stickad myskofta från Cubus. Perfekta biokläder!

PIGGY THE PIGLET


Sitter just nu i biblioteket mellan lektionerna och oroar mig över redivisningen som jag ska hålla i Biologin. Och på tal om Biologi, så kom jag att tänka på hur söta minigrisar är, men inte direkt favoritsällskapsdjur nummer ett, så jag förstår inte riktigt mig på den 'nya' husdjurstrenden.

 

NEW MOON TONIGHT


Uppe med tuppen och snart iväg till Fysiklabben, måste svänga förbi biblioteket en snabbis och skriva ut vad jag ska säga på redovisningen. Ikväll är det New Moon som gäller för mig och tjejerna! Vissa säger att den är bra, andra att den är dålig. Vad tror du? Eller vad tycker du?


BLUE LIKE THE SKY


Har precis tittat på Glee och pratat med Viktor i telefonen, jag ska bara läsa igenom det jag ska säga på redovisningen imorgon för att undvika ett nästintill svimmanfall den här gången. Sen är det sängen som gäller! Känner mig lite dum som trodde att det inte skulle följa med batteri till mascaran jag köpte igår, om jag bara läst lite noggrannare så stod precis allt man behövde veta. Men såhär blev resultatet i alla fall! Bra eller inte, vad tycker ni?


THE PERFECT BRACELET

Åh, jag älskar mitt Pandora-armband, jag tar bokstavligen aldrig av mig det! Var bara tvungen att säga det. Nu ska jag spring ut och få pengar av mamma eftersom jag ska köpa ljus åt henne på julmarknaden jag ska på imorgon. Har du någon ägodel du inte kan gå någonstans utan?


 

RSS 2.0