LIKE AN ACVARELL PAINTING


Pic: Littleplastichorses

Har haft en galen vecka, och denna kommer att bli minst lika galen. Så mycket att göra i skolan så det finns inte! Ska försöka vara en duktig flicka och uppdatera som en galning, åker nog till mamma en sväng snart igen, så då blir det en hel del outfit-bilder. Det kan jag lova!


A BALMAIN TYPE OF JACKET


Pic: Unknown

Har konstaterat att det är dags att investera i en röd skinnjacka i bikers-modell. Kanske inte en ritkigt lika pimpad som denna Balmain-jacka, men skulle inte klaga på lite säkerhetsnålar och nitar. Jag kanske får gå lös lite på den själv..

Hemma från skolan nu hur som helst, känner mig inte helt hundra. Så nu blir det nog till att lägga sig i soffan och sova några timmar innan det är dags att laga lite mat.


RORIT REEGELED, SHORTS OF DENIM


Pic: Unknown

Längtar till sommaren.. Sitter och filosoferar, gör upp mål och konstaterar att en hel drös med jeansshorts måste införskaffas. Snart kommer Linda över, så nu måste jag hoppa in i duschen en snabbis.


THE LITTLE BLACK DRESS


Illustration: Lolitas.se

Nyss hemkommen efter en natt hos mamma. Gårdagen var riktigt trevlig, men lugn, vilket antagligen var riktigt bra för min del med tanke på allt plugg jag har att göra idag. Niklas och hans brors lägenhet var riktigt fin, kommer bli super!

Har konstaterat att det inte är sådär super långt kvar innan det är dags att gå på tjugoårsfest för kära J, så nu måste jag hitta en klänning då det är tema. Så snart bär det ut på jakt efter den perfekta LBD'n!


STREET STYLE IN FUR AND LEATHER


Pic: Jak&Jil

Sitter hemma och ska slänga mig över plugget.. otroligt roligt, inte!


LOOKING FOR SOMETHING SPECIAL


Pic: Unknown

Snart ska jag springa till bussen. Ikväll blir det premiär kväll hemma hos Niklas i hans nya lägenhet. Ska bli riktigt trevligt att träffa underbara människor och bara dricka några glas vin!


IN THE LIGHT EVERYTING LIGHTS UP


Pic: Littleplastichorses

Idag blev en ledig dag från skolan, vilket är riktigt skönt! Så idag ska jag bestämma mig om jag ska köpa en iPhone eller inte och så ska jag börja skriva på en inlämning.


FAITH, HOPE AND LOVE


Då var det gjort. Är otroligt jäklarns nöjd! Hade med mamma och Emelie som moraliskt stöd och det kunde knappast ha blivit bättre. One down, two to go.


IN THE SHADDOWS


Pic: Littleplastichorses

Vaken, men ändå inte pigg. Vill ha tillbaka mitt kontokort som en bankomat svalde i helgen. Vill ha en hel telefon. Kanske blir så att jag ändå köper en ny fast jag inte borde. Ätit god frukost nyss i alla fall och längtar till i eftermiddag, för då jäklarns blir jag märkt för livet!


a LITTLE WHITE DRESS and RED LIPS


Pic: Littleplastichorses

Tentan gick helt okej. Utgången efter var riktigt rolig. Imorgon smäller det. Är galet nervös, men fasiken vad bra det kommer att bli!


DETAILS - 9:e FEBRUARI


Är sjukt sugen på att införskaffa ett par färgglada byxor. Dags för mig att sova nu. God natt.


9:e FEBRUARI


T-shirt H&M - Kofta H&M - Jeans Zara - Väska Mulberry

Orkade inte antränga mig idag, så det blev en slappar-mys-outfit. Sov hos pappa igår efter middagen, gick upp rätt tidigt imorse och gjorde frukost till honom och sen blev det matematik-plugg till ett tiden. Efter det bar det in till skolan till tre, men jag insåg snabbt att det var rätt onödigt då jag tydligen inte hade någon lektion. Min otroligt ointressanta dag. Där har ni.


MILK AND OREO


Pic: Littleplastichorses

Är lite småförtjust i markanta nyckelben. Pluggar för tillfället hur som helst, gör inget annat numera typ. Pluggpluggpluggplugg.. Ska slänga mig i soffan klockan åtta och sen stannar jag nog där resten av kvällen skulle jag tro.


DETAILS - 8:e FEBRUARI
8:e FEBRUARI


Skjorta H&M - Guldkofta - H&M - Jeans Zara

Hade inte tillgång till dator igår, så det blir en gårdagens nu istället. Är kär i min guldiga tunnstickade kofta med silveraktiga inslag, otroligt glittrig och alldeles lagom mycket.


RSS 2.0