LIKE A ROMANCE IN THE DESERT


Pic: Littleplastichorses

Befinner mig för tillfället i skogarna runt omkring Sundsvallstrakten och hälsar på släkt. Underbart med snö här, men däremot får den lov att vara borta i mitt kära Stockholm när jag kommer hem igen. Databasar just nu och önskar att jag vore ett snille när det gäller allt tekniskt..


I JUST WANT TO SCREAM


Pic: Favim

Det är en viss typ av hatkärlek mellan mig och alla dessa kilklackar. Så otroligt sköna, men jag kan inte låta bli att tycka att de är så otroligt fula.. Jaja, imorgon är det som sagt tenta i juridik så nu är det sista rycket. Ska snart hoppa i lite anständiga kläder och åka iväg och köpa några julklappar.


THINK OF THE GOAL and JUST DO IT!


Pic: xcitfun

Hemma från gymmet. Strävar efter en platt och fint vältränad mage, så nu samlas inspirationsbilder för fullt. Imorgon ska det inhandlas lite julklappar mitt i allt pluggande. Men det kan vara rätt skönt med en paus och låta allt smälta in. Får-bara-inte-köpa-något-till-mig-själv!


P.A.P ACCESSORIES, I'M INLOVE


Pic: Unknown

Vill ha! Jag ska banne mig köpa detta datorfodral från P.A.P. Accessories när lönen kommer.


BALMAIN LOOK-A-LIKES


Pic: Unknown

Nu är det frukost som gäller här hemma tillsammans med lagboken och pennan i högsta hugg. Känner mig otroligt duktig som lyckades vakna till liv klockan nio när klockan ringde bara för att plugga. Emelie, välkommen till livet som student!


ALL I WANT FOR X-MAS IS YOU


Pic: Alexandradr

Såhär i juletider måste man ju vara sådär barnslig och klura ut en önskelista. Jag önskar mig en antik jordglob. En ny vinterjacka. En massa ringar. En volymtång. Ett nytt smyckesträd. Ett par pyjamasshorts. Ett par pyjamasskor. Och fina underkläder. Bland annat..


A FREASH START


Pic: Mode&Inspiration

Är helt slut efter att ha hängt över lagboken. Så nu sitter jag i soffan en stund och knepar med lite kodmallar. Försöker nämligen komma på hur jag vill att bloggen ska se ut. Ska börja på en ny head i nästa vecka, så då börjar jag på ett nytt kapitel i mitt liv. Ska bli riktigt skönt!


JUST ANOTHER DAY IN THIS WORLD


Pic: Littleplastichorses

Sitter och kämpar med juridiken. Kämpade tillsammans med några vänner idag, men nu är man på egen hand och slår förbrilt i lagboken. Kan inte riktigt koncentrera mig dock då det låter som om huset ska flyga iväg vilken sekund som helst så som det blåser här utanför!

Konstaterade nyss att jag måste gräva runt lite i garderoben på jakt efter mina höga svarta strumpor. Perfekt en pluggdag som denna i soffan.


KNITTED LOOSE STITCH JUMPER

Kofta, TopShop
Matcha med: Helsvart från topp tll tå. Höga skinnshorts, röda läppar och kängor. En fransväska till vore toppen över i:et.

 

GIVE ME and GIVE ME NOW?! PLEASE?


Pic: Nostalgiatrip

Drömmer om en drömfångare.. vore ju perfekt i mitt lilla hus för att påkalla den där lite lätta bohemiska känslan av lugn som är så härlig! Nu är det lagboken som jag ska försjunka mig i dock, inte alls lika härligt..


BLA BLA BLA BLA BLAA


Pic: Favim

Älskar att få kliva upp på morgonen och bara ta det lugnt. Surfa runt lite med en kopp te i handen och känna att man har all tid i världen. Snart bär det av till skolan och efter det direkt till träningen! Konstaterade nyss att ett par jeans som dessa kan liva upp en hel outfit på nolltid.. kanske något att invenstera i?


ACCESSORIES, THE KEY TO MY HEART


Pic: Favim

Precis hemkommen från ett svettigt träningspass, riktigt skönt. Trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga det, men nu är det officiellt.. Hur som helst går jag mest som i dvala för tillfället och bara trånar efter att tatuera mig. I veckan bär det av till någon studio och få min idé uppskissad!


A DAY IN THE SUN AND I'M HAPPY!


Pic: Littleplastichorses

Idag är en bra dag. Solen skiner och jag har haft en härlig sovmorgon! Imorgon ska jag börja inventera min garderob och fylla datorn med bilder, så det kommer att komma en ny kategori där man så småning om ska kunna se hela min garderobs innehåll. Gör framför allt detta för min egen skull då jag själv har noll koll på vad jag äger och har, men om någon intresserar sig så kommer de första bilderna antagligen imorgon.


SO SIMPLE, SO PRETTY


Pic: Unknown

Jag är lat idag. Ligger fortfarande i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig till kvällen. Jag ska nämligen på tjejmiddag hos fröken Ohlsson som fyller hela arton år imorgon!


RSS 2.0