OH MY LORD


Har kanske redan lagt upp denhär bilden, men jag har ärligt talat glömt bort det i sånna fall. Jag kan inte hjälpa det, så den åker upp igen, just because I love it so much! Nu är det upp ur sängen som gälller och sakta bege mig mot skolan.


THREE MONKIES


Bildresumé från förra helgen då Westlunds landställe besöktes. Tre apor skickades laget runt, trevligt sällskap med spelande och annat roligt. Nu blir det sova för mig, ska upp tidigt imorgon! Godnatt.


IN TO THE WILDE


Hemma och riktigt sliten. Nu blir det till att laga middag och sen landa i soffan.


FRONT AND BACK


Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller. Och jag har laddat upp med två collage till min almenacka som ska inspirera mig och göra skolan lite roligare i höstmörkret.


SNAPSHOTS from the CRAYFISH PARTY

I torsdags var det kräftskiva hos Sandra, som kan beskrivas både som extremt mysig och rolig.


INSPIERING


Vaken, uppe och på språng. Nu blir det shopping och planerande inför nästa månads festligheter.


BOOTS

Dagens låt: Highwayman


Kängor från Nilsons Shoes

Nu börjar höstens nyheter dominera i butikerna och jag kunde inte låta bli att köpa dessa kängor som är perfekt till hösten och även till vintern med en tjockare socka i. Hösten here I come!


YELLOW SUBMARINE


Fick precis skjuts hem av Alicia efter en super mysig fredagkväll med övernattning. Eftersom det bjuds på underbart väder blir det stranden som gäller idag och sen blir det till att färga håret.


WOODEN SHOES


Jag vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha dessa skönheter från TopShop.NEW SCHEDULE


Höstens schema kom igår och det kommer antagligen inte bli en så rolig termin. Bara ett år kvar nu!


a CUP of COFFEE in the SUNLIGHT

Dagens låt: Two Beds and a Coffee Machine


Kärlek till denhär bilden, så härlig. Idag ska jag ägna mig åt att städa lite och sen en massa pluggande av körkortsteori.


6:e AUGUSTI


Ingen aning om vad som hände med min kamera, men bättre bild än såhär fick jag inte till idag.SKINN and SHEEP


Fårskinnsjacka från TopShop

Ska göra mig i ordning nu för att sedan röra mig mot Niklas. Denhär jackan var det enda som fick följa med mig hem idag, men plånboken är ändå betydligt mycket lättare.


EMW-9799 IS THE CARS NAME


Hemma från dagens sysselsättning. Lägger upp bild sen på vad som fick följa med mig hem, så just nu bjuds det på denna härliga bild istället.


PLAY WITH ME

Skulle ha åkt med Elin för en tur shopping och fika idag, men tyvärr blev det ändrade planer. Så nu blir det först till att sola en stund och därefter en liten shoppingtur med mamma. Är helt galet sugen på denhär playsuiten, så jag tror att den kommer få följa med mig hem!

 

RSS 2.0