A COLLECTION BY A GENIUS

Nu när studiebidraget är här igen blir man ju lite extra sugen på att shoppa, men jag funderar över att spara mig till den 14 november då 'Jimmy Choo for H&M' kollektionen lanseras! Vem vill inte ha några av till exempel dessa godbitar i sin garderob?! Resten av kollektionen kan du se HÄR.

 

MY TREE OF JEWELRY


Under dagens städning hann jag även med att ordna lite med mitt smyckesträd där mina favoriter får vara i rampljuset, men jag tycker att det ser lite tråkigt ut... Hur ser ditt smyckesträd ut eller hur förvarar du dina smycken?


HEART OF PAGES


Nu är jag vaken och ska ägna mig åt dagens sysslor; städa, tvätta och skolböckerna. Lite måsten är bra att ha även på loven, det får inte bli allt för slappt, för då skulle det vara extremt svårt att komma tillbaka till vardagen sen när den väl tränger sig på igen.


STYLE


Nu är jag hemma ganska tidigt från en underbart trevlig kväll och ligger i min säng. Det blev ingen 'Dagens outfit', men jag kände mig lite smått influerad av Kiera Knightliy's underbart sköna stil! Tummen upp till henne.

REUNION


Om tio minuter bär det av mot centrum för att möta en massa kompisar från gamla klassen och sen vidare hem till en av dem för att äta middag och ha det riktigt trevligt! Jag hittar säkert någon vänlig själ med kamera som jag kan sno en massa bilder från sen.SOME SHOPPING

Sitter här med hårfärg i håret och väntar på att mina 40 minuter ska gå. Har varit lite här och där idag; först blev det att åka till Viktor och hämta nycklar och sen blev det shopping och köp av hårfärg. Men nu ska jag skära i ordning lite fruktsallad till lunch.


FAME

Har precis suttit och pratat en hel del med mamma som var gullig och väntade uppe för att hämta mig i Centrum, men nu är det sängen som gäller. På biografen blev det filmen Fame för vår del och den får en 4:a av 5 möjliga! Det var riktigt bra om man ser i det stora hela, men jag var mer inställd på att den skulle handla om någon mer specifikt.


 

HOME FROM A WALK


Kom nyss hem från en långpromenad med mamma, vilket var skönt, men lite smått jobbigt. Jag känner mig inte helt i fas efter förkylningen. Snart ska jag äta och sen bär det av till Alicia och sen vidare till biografen!


NOW IT BEGINS

Nu står jag och ordnar med frukost och nu börjar mitt liv som nyttig! Inga fler småmål med godis och choklad, bara en massa nyttigheter och motion!


 

FOR MY JEWELRY

Är extremt seg efter min "slapp-slash-förfriskningsdag", men just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra med mitt smyckesträd. Det känns lite smått tråkigt och vanligt, så jag funderar på att byta ut det till något som är mer jag! Detta hittar du HÄR.

 

AUTUMN HOLIDAYS


Jag älskar hösten, eller inte bara hösten, utan jag tycker att alla årstider är mysiga och speciella. Hösten är så otroligt vacker med sina brinnande färger. Äntligen är höstlovet här, men innan jag hinner njuta av den fina miljön och ledigheten måste jag se till att bli frisk först!


FAILED


Jag lovade ju att börja blogga järnet igår, men det blev inte så för jag orkade inte... jag är nämligen sjuk! Men idag ska det inte hindra mig. Jag har precis kommit ur sängen och gjort en kopp med te. Så nu ska jag kyrera mig ordentligt här.


SORRY

Okej, senast på måndag börjar uppdaterandet igen, då är jag tillbaka i gamla vanor igen både när det gäller min vardag och bloggandet! Så titta in då.


A NICE DAY

Picture: This Friday, Aggs and Em

Jag och Viktor har precis tittat på film och myst i soffan, men nu ligger vi i sängen och ska sova eftersom vi båda ska upp tidigt imorgon. Idag har varit en riktigt trevlig dag, vi var och bowlade tillsammans med Viktor's bror och hand flickvän och sen blev det en tur till Centrum för att handla lite mat och mjölk.


BATHROOM


Sitter hemma hos Viktor just nu och gör ingenting, hittade lite fina nessesärer och badrumsprylar från Coozie.se. Gårdagen var riktigt trevlig fast det blev att åka hem ganska tidigt pga. lokaltraffiken inte varden bästa.


RSS 2.0