PLEASE, DON'T LET ME GET ILL!


Pic: Knightcat

Blir inget mer än en inspirerande bild idag, är sjukt trött. Jobbade i natt, jobbade nu på dagen och ska jobba i natt igen. Fullt ös medvetslös!

Translate: I'm working a lot right now, therefore this inspiering picture is all you get today.


27:e MAJ


Topp H&M Jenasjacka 365sunshine Leggings Zoul

Idag var sista skoldagen och sista lektionen. Känns faktiskt rätt så sorgligt, har precis insett att jag inte kommer att träffa alla underbara människor i min klass varje dag längre.. Min vardag kommer helt klart att bli rätt färglös. Men å andra sidan kommer vi att dela en av de lyckligaste dagarna i vårt liv tillsammans; studenten!

Translate: I have mixed feelings for my upcoming graduation.


MY EYES ARE FILLED WITH TEARS


Pic: Unknown

Kallt, burrigt och kyligt. Idag känner jag för att se ut såhär, bara spatsera omkring och känna mig riktigt jäklarns snygg samtidigt som jag slipper frysa! Snart bär det av till skolan för sista schemalagda dagen.

Translate: Today I would like to look like this!


26:e MAJ - TODAYS DETAIL


Tänkte bara lägga upp den här bilden på en bättre bild av detaljerna i dagens outfit innan jag går och lägger mig. Så här är den, god natt på er allesammans!

Translate: Here is the "Todays detail"-picture. Now I'm off to bed, godnight everybody!


PRAY FOR ME JESUS


Sitter och funderar på om jag ska klicka hem denna underbart snygga kreation. Vill ha och är kär, men tycker inte så mycket om att köpa saker via internet dock. Örhänget hittar ni HÄR.


26:e MAJ


T-shirt BikBok Kavaj H&M Shorts BikBok

Bilden blev riktigt grötig tyvärr, men jag hann inte knäppa en till i morse när denna togs och jag var som vanligt på språng i alla hast så hann inte ta en ny. Men förhoppningsvis så kommer en detaljbild lite senare. Nu ska jag slå mig ner i soffan och titta på fil och kurera mig inför studenten.

Translate: The picture isn't the best, but I didn't have the time to take a new one. It might be a "Todays detail"-pic later. Now it is movietime.


THE PERFECT FIRST STEP


Det känns så sjukt underbart att betygen i princip är satta och jag inte kan påverka något mer nu. Skolan är över och jag kan göra precis vad jag vill just nu. Så första stoppet i friheten blir att landa i soffan, hämta andan och läsa några tidningar.

Translate: It feels so freaking wounderful that I can't do anything more about my grades. School is finally over and I can do anything I want now. So the first stop in freedom is to catch my breath and read some magasines.


THE END OF OUR CINDERELLASTORY


Idag var det som sagt studentfotografering, så det kryllade av finklädda människor med studentmössor i korridorerna. Nu är det inte långt kvar, bara nio dagar till! Jag har just tittat på film och ska nu krypa ner i sängen, god natt på er!

Translate: Today it was the photography of grduation, so there were a lot of people in graduationcaps and all dressed up everywhere. It's not far away now, only nine days! Now: I'm off to bed, god night!A LITTLE BIT OF INSPIRATION


Pic: Littleplastichorses

Jag förstår mig verkligen inte på min dator. Den verkar onekligen hata mig, vilken sida jag än vill gå in på så står det "problem loading page".. Jag har bestämt mig för att göra en klippbok med olika collage också, så jag kan samla på mig trender genom säsongerna och självklart är det tänkt att de ska läggas upp på bloggen också!

Translate: My computer hates me today. I've desided to make a scrapbook so I can collect the trends thrue the seasons. And ofcourse they'll come up on the blog to.


PARTY LIKE A ROCKSTAR
Pics from this Friday.


MY LIPS ARE SEALED


Old pic.

Är sjukt trött efter att ha jobbat inatt, så dagen i ära har spenderats på soffan, men det blev även en sväng in till stan. Dock fick jag ingenting med mig hem. Imorgon är det studentfotografering och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, äger inte en enda vit klänning..

Translate: I'm so tired after working last night. Tomorrow is the photography of student and I still don't know what to wear, I don't even own a single white dress..


CAN'T STOP THINKING ABOUT YOU MY MR


Pic: Unknown

Kom precis hem från jobbet och är galet trött. Men alla de underbara människorna som jag jobbar med har förgyllt även denna natt och fått tiden att springa fram. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting annat än att ligga i soffan och möjligen baka kakor till min studentmottagning.

Translate: I just got home from work and is really tired. But all the wonderful people I work with have made the time go so fast. Tomorrow I'll just relax and do nothing but lie on the couch and possibly bake cookies for my graduation party.


the perfect LITTLE FLOWER DRESS


Pic: Emsedge

Är på jakt efter den ultimata sommarklänningen. Något sånthär skulle vara perfekt, någon som har något tips?


20:e MAJ


Linne H&M Pennkjol Lindex Skärp Stockh lm

Nu ska jag springa i väg till bussen, för ikväll ska det umgås, föras och äta goda onyttigheter och sen vidare för att umgås med annat underbart folk.

Translate: I have to run to the bus. Tonight's gonna be a good night!


TODAYS TIP - AMERICAN APPERAL


T-shirt American Apperal
Matcha med: Höga vita shorts och klackar.


RSS 2.0