SOMETHING NEW, SOMETHING BLUE (?)


Sitter och knåpar på en ny head, vill ha någon färg med eller så.. tror jag i alla fall (?) Några tips och idéer?


BLACK CAN GIVE SOME REAL EFFECT


Sitter och funderar och tänker på en familjemedlem som för tillfället befinner sig på sjukhus. Passar min lilla rackarvovve och sitter i soffan med en kopp te och samlar inspiration från favoritbloggar.MY BIG FAVORITES!


Tre stora favoriter just nu. Älskar att ha dessa ringar tillsammans, så olika, men så snygga tillsammans. Snart blir det till att ladda inför ett träningspass, vilket var jäklarns länge sen. För länge sen!


15:e OKTOBER


Första outfitbilden på riktigt länge, snart är jag i full fart med dem igen, jag lovar! Idag stod enkelhet i fokus då jag ville att mina nya fina klocka skulle sticka ut.


DYRBERG/KERN


Slog till på en ny klocka idag efter skolan och känner mig riktigt nöjd med den. Nu ska jag landa i soffan med en bok en en kopp te.


FIFTEEN DAYS LEFT


Snart är det dags och här packas det för fullt. Om 15 dagar går flyttlasset och mitt hus står snart klart och väntar på mig. Längtar så in i helskotta! Ska lägga upp lite bilder på några nya gobitar som landat hemma hos mig inom de närmsta dagarna, jag lovar!


TIL SOMETHING BETTER COMES UP

Spexfotot idag blev bäst, och nu är det vila med en bra bok som gäller. Har förälskat mig för tillfället i House of Night serien, medan jag väntar på att Stephenie Meyer ska skriva klart Midnight Sun. En annan sak jag är kär i är denna maffiga ring från H&M.


a PERFECT MATCH


Tycker denna bilden passa förvånansvärt bra idag då min klass ska ha spexfoto. Och jag ska vara Susan i Desperate Houswives och vi alla ska hålla i röda äpplen.


MY BEAUTYFUL PANDORA


Satt nyss och såg ner på mitt Pandora armband som jag fick av mina föräldrar för ett och ett halvt år sedan. Och en massa minnen dyker upp, varje berlock har sin betydelse och hela armbandet är fullt av kärlek. Något jag bär med mig varje dag och det är jag stolt och tacksam över.IT WILL DO..


Sressar så in i helsike fö att kunna allt inför mitt Mega Fysik-prov idag, men jag känner på mig att det kommer gå åt fanders. Nu hoppas jag att ni nöjer er medatt hämta inspiration från mina bilder och inspirations källor, för just nu dräller int outfitbilderna direkt in..


CAN'T WAIT!


Har varit full rulle med prov och flytt senaste veckan, men snart så blir det ordning på livet igen. Idag var det mössprovning och studentmössan är nu beställd. Fasiken nu närmar det sig!


RSS 2.0