PURPLE and SHINY


Blev helt kär i Sandras Casio i helgen! Riktigt snygg och smidig. Jag funderar på att införskaffa mig en liten och behändig kamera, några tips?


a BRIDGE in the NATURE


Sjuk, sjuk, sjuk... igen! Men är på bättringsvägen, i oktober blir det flytt för min del, och när jag bor i mitt lilla hus kommer bloggandet på allvar igång igen. Just nu blir det nästan dagligen, men körkortet är i fokus just nu!


STHLM AGAIN

Dagens låt: Eminem ft Rhianna - Love the Way You Lie

Helgen i Norrtälje var riktigt mysig!
Bjöds på reunion med gamla vänner, blev en del vindrickande, det pratades gamla minnen och skapades nya. En behövlig helg på många tänkbara sätt.


IN THE CENTER OF ATTENTION


Här packas det sista och Spotify är nu nerladdat. Snart bär det av mot Norrtälje för mys och trevligheter med gamla vänner. Bilder och update kommer!


BLACK LETHER and SILVER CHAINSLaddar inför helgen, för imorgon bär det av mot Norrtälje. Det här skärpet hittade jag först i Västervik, men igår blev det mitt. Älskart!

 

SUMMER and SUN


Ligger och njuter i solen tillsammans med Fröken Ohlsson. Önskar jag var lika strandsnygg som Kate Moss däremot.


BABYSITING MY GERMAN SHEPERD


Fint väder idag, så det blir ut i solen och mysa som gäller. Är hundvakt åt Amanda, så Fröken Ohlsson kommer snart över och ska sällskapa oss.


IF I COULD TURN BACK TIME

Dagens låt: Linkin Park - New DivideSaknar Västervik. Skulle utan problem vilja uppleva den resan en gång till. Nu blir det att ta det lugnt ett tag, sen ikväll ska jag träffa Niklas innan han åker till Dalarna.


DENIM and LACE


Inspirerande.


PINK LIKE A FLAMINGO

Sprang på denna snygging på H&M här om dagen och slog till. Hade den på mig igår på festligheter i Älvsjö, men tyvärr finns ingen outfit-bild. Men det är ju inte sista gången jag använder den!

 

16:e JULI

Dagens låt: Miley Cyrus - The Climb


Igår var en trevlig kväll. I slutändan hade jag lyckats få krigsskadesår, som egentligen hade behövts tejpats ihop. Men, men, helt klart en rolig och minnesvärd kväll!GIRAFF and GOLD

Dagens låt: Nick Pitera - A Hole New World


Jag är kär. Älskar denhär stråväskan från H&M i giraffmöster, funderar starkt på att ta mig till närmasta H&M och ge den en plats i mitt hem. Nu blir det mys med Fröken Ohlsson.


WATERGAMES
Såhär såg det ut för någon dag sedan då det badades för fulle muggar. Amanda simmade och skuttade glatt runt i vattnet och gav oss inte en lugn stund. Underbar dag!


7:e JULI

Dagens låt: Foo Fighters - The Pretender


Eftersom flytten närmar sig och det ska vara visning av huset idag så bjuder ajg istället på en outfitbild från Västervik.


AMERICAN

Vill ha en sånhär fast mörkblå. Inte köpa, inte köpa, inte köpa, inte köpa!! Måste hålla i pengarna för sommaraktiviteter.

 

RSS 2.0