BYE BYE

Picture: Last vinter

Sitter och äter frukost nu och ska snart fixa det sista.
För halv nio blir jag hämtad och då bär det av till fjällen och skidsemester med pojkvännen och vänner. Borta mellan den 27/1-31/1. Ha det bäst!


THE OLSEN's


Man kunde knappt föreställa sig att dessa två tösar skulle bli modeikoner för miljoner människor runt om i världen. Jag tvivlar på att någon trodde detta när de som små delade på en och samma roll. Men de blev riktigt framgångsrika och förhopningsvis med fötterna kvar på jorden. Men det går inte att neka; de är en otrolig inspirationskälla.


I WISH FOR...


Daton har hämtats, CV:t har blivit skrivet och just nu sitter jag i pappas garage och drömmer efter en walk-in-closet. Ibland undrar jag hur jag kunde bli som jag blev. Jag var en riktig pojkflicka som hellre spenderade dagarna i garaget med pappa, än i klädaffärer. Men nu kan jag inte få nog av något av det. Jag borde vara en DET.


TO ALL YOU GUYS!


Jag sitter just nu och njuter av dagen och längtar till sena sommarkvällar. Bilden får tala för sig själv, det är faktiskt något som vi alla behöver höra. Glöm aldrig att du är just det. Vacker!


CONVERSE

Just nu sitter jag hemma hos Viktor och vi ska snart åka hem till hans bror. Jag funderar på att införskaffa ett par svarta converse i skinn, dom är verkligen underbara. Men jag kan inte ha skor i tyg, de skulle bara gå sönder på två röda. Så om jag ska ha så får det bli i skinn. Converse är verkligen galet snyggt!



TIME LEFT FOR ANYTHING!

Picture: Ljusrosa grundande lack, Vitglittriga tippar och Rosa blommor. Allt från Depend.


Snart är det middag som gäller och moster kom nyss hit. Vilket är hur mysigt som helst. Just nu sitter jag i soffan tillsammans med katten, omgiven av en massa värmande ljus. Det är otroligt skönt att kunna sätta sig ner och bara ta det lugnt, utan att känns sig stressad. Bättre kan det knappast bli!


22:a JANUARI

Picture: BF Kofta från Bläck, Baslinne från GinaTricot, Leggings från Berns och Halsband från Lindex.


Just nu saknar jag min kamera och min dator! Men tyvärr är de hos pappa, så jag lånade mammas kamera och lånar hennes dator. Men jag tycker mycket mer om att ha mina egna saker... Nu ska jag måla det sista lagret naglellack och sen är det klart!


COLORFUL NECKLESS


Halsband från H&M.

Fixar naglarna just nu och äter årets sista peparkakor. Nu när vardagslivet är i full gång kommer bloggandet att gå bättre och även mina löften till mig själv om att bara äta sötsaker och onyttigheter på fredagar och lördagar. Jag är helt kär i dethär flerfärgade halsbandet, underbart!


STEPHENIE MEYER


Nu börjar ajg blir riktigt hungrig, så jag funderar på att röra mig mot köket och den halvtomma kylen. Igår morse läste jag ut "Genom dina ögon", jag verkligen sträckläste den. Så bra var den, så det blev 450 sidor i sträck, det gick verkligen inte att slita blicken från texten. Jag rekommenderar den starkt till alla som älskar en gnutta fantasi, blandat med action och kärlek!



21:a JANUARI

Usch! Det var riktigt dåligt på uppdaterande-fronten, men bättring ska det bli! Jag har verkligen haft fullt upp inför Nationella i Fysik A, men nu är det över. Nu är det bara att vänta och se hur det gick. Så eftersom det var provdag idag så blev det min slappa, lite smått oversizade T-shirt från Levi's och jeans. Em <3 Levi's!



SUMMER LOVE


Sitter och längat till sommaren, klänningar, shorts, klackar, sandaler och bruna ben! Har pratat lite med en kompis om vår efterlängtade utomlandsresa i sommar som är i full gång och planeras. Kan knappt bärga mig, vill ha sommar nu och vintern är typiskt nog inte borta på långa vägar.


NO EXCUSES

Picture: Boken "Genom dina ögon" av Stephenie Meyer och Ringar från H&M, Sisters, Glitter och Six.


Sitter och slukar min älskade bok, men ska snart sätta mig och plugga järnet! I helgen blev det inte så mycket updaterade, dels beroende på att jag var med om en liten trafikolycka i Fredags och därför åkte till sjukhuset och dels för att helger inte är min starka sida när det gäller att uppdatera. Men det blir istället desto mer i veckorna, that's my way!



DUBBLE ATTRACTION



Uppe tidigt och natten har varit relativt sömnlös med tanke på att det blev riktigt sent igår innan jag kunde gå och lägga mig. Hittade dessa bilder från Louis Vuitton' kampanj i samarbete med Madonna. Riktigt snygga om jag får säga min mening.




ELEPHANT-NECKLESS


Halsband från H&M.

Pluggar för tillfället, men har tappat lusten, så snart ska jag sätta mig och läsa min underbara bok! Jag älskar dethär halsbandet, lovely! Elefanterna får mig att tänka på Thailand och orienten. Orientaliska smycken och kläder kan verkligen vara riktigt snyggt om man gör det på rätt sätt och i viss mån. Så imorgon blir det antagligen detta underbart snygga halsband som gäller!



INSPIRATION


Idag börjar jag sent, så det blev en skön sovmorgon med frukost i lugn och ro. Snart ska jag iväg och lämna in mitt Pandora-armband, innan det bär av mot skolan. Men först lite inspiration med ursnygga Taylor Momsen.


RSS 2.0