IN THE SPOTLIGHT ALL EYES ARE ON YOU


Pic: Littleplastichorses

Nu är jag fasiken riktigt trött.. hade planerat in en fin sovmorgon imorgon eftersom det är utgång och så på kvällen, men tydligen måste jag åka iväg och göra ett nytt pass. Mitt försvann tydligen i flytten och med tanke på att jag åker den 17e januari blir det till att åka till passmyndigheten imorgon. Sov gott alla fina där ute!


TUESDAY AND I'M INLOVE


Inte världens bästa bild, men jag är kär. Blev stört förälskad i denna underbara röda kavaj från H&M som jag fyndade för någon dag sen.


THIS IS HOW I FEEL - DEAD


Fick med mig en massa nytt hem idag från shoppingrundan, bilder kommer imorgon.. i alla fall några. Måste sova nu för imorgon ska jag upp i tid för att sedan masa mig iväg på körlektion. Sov gott!


SANDRA 18 YEARSHar flängt runt i affärer hela dagen idag och sen bar det iväg hem till farmor och farfar på middag på kvällen. Kom hem för ett tag sen och kände att det passade bra att lägga upp lite bilder från gårdagens underbart mysiga och roliga middag och födelsedagsfirande.


25:e DECEMBER
Ikväll är det utgång som sagt, ska åka på middag hemma hos självaste födelsedagsbarnet själv innan. Så nu bär det iväg, ha en underabr kväll allesammans!


SEX ON THE BEACH


Pic: Littleplastichorses

Ikväll ska här dansas, för det blir utgång och födelsedagsfirande som gäller! Om exakt 23 dagar ligger jag på stranden och pressar för att hinna bli lite pepparkaka under en veckas tid.


24:e DECEMBERNu ligger jag i sängen efter en helmysig dag tillsammans med nära och kära. Hoppas ni hade en underbar dag, god jul på er!


the YEAR of 2010
Årets tre favorit outfitsÅrets fyra mest användaÅrets egengjorda
Årets favorit


Årets händelserikaste resa

Ett stort tack till er alla som tittar in och föjer mig. Ni är underbara!

UNDER THE ARCH IS OUR MEETINGPLACE


Pic: Littleplastichorses

Kom precis hem efter bep-test och badminton, är helt död i ryggen idag och kan knappt ta mig framåt längre.. Så därför blir det inge mer bloggande idag, för jag måste lägga mig i sängen och vila. Önskar min rygg någon gång kommer bli bra igen, vilket tyvärr inte kommer hända.


NECKLASES TO A SPECIAL ECATION

Matcha med:
Perfekt till nyårsoutfiten för att göra den ännu mer speltakulär, använd även gärna tillsammans med andra matchande acossearer och höga klackar.


IN THE SUNLIGHT


Pic: Russh

Ikväll blir en lugn kväll; lägenhetsvisning med trevlig och underbart sällskap. Lagar paella just nu och ska bege mg ut i kylan om ett tag.


9:e DECEMBER


Glömde lägga in gårdagens outfit, så här kommer den. Jag ska bara slänga på mig lite kläder nu och sen måste jag rusa. Känner mig tyvärr inge vidare bra idag, så det blir bara något ledigt och bekvämt.MONIQUE LHUILLIER


J a g  ä r  k ä r . Denna underbara klänning från Monique Lhuillier ingår i hans Ready to Wear kollektion S/S 2011. Men billig kan man ju inte direkt kalla den, men ajg hoppas på att kunna lägga vantarna på en liknande budget variant.


MY LORD, EMBRACE ME?


Pic: Hapers Bazaar UK

Ligger just nu i sängen och ska få besök av John Blund, imorgon är jag ledig vilket är otroligt skönt. Men tyvärr ska jag ägna större delen av min vakna tid åt att plugga inför nationella, tyvärr. Men om man måste så måste man. Först skönhetssömnen, god natt och sov gott!


DANCE YOUR WAY THROUGH LIFE


Var faktiskt riktigt nöjd med mitt hår igår och kombinationen med örhänget kändes faktiskt som pricket över i:t. Hade en riktigt rolig kväll igår med dans på bordet och trevligt sällskap.


RSS 2.0