I AM A COUNTRYSTAR MAMA


Pic: Ejjson

Blev en hemma kväll ikväll, riktigt skönt faktiskt. Imorgon är det järnet som gäller. Funderar på om jag ska börja på dans i höst eller om jag bara ska skaffa ett vanligt gymkort. Måste fasiken börja träna och slimma till mig lite ju!


DIAL '0' FOR 911 EMERGENCY


Pic: Unknown

Igår var hur roligt som helst! Gjorde som vanligt bort mig, men vad fasiken, man måste ju bjuda på sig själv. Hoppade över något frivilligt matteövningstillfälle, var så trött i morse när klockan ringde... Jag funderar på om jag ska vara en duktig flicka och stanna hemma ikväll och köra all in imorgon eller om jag ska köra på alla dagarna. Det är ju bara nollning en gång!


NEW INPoncho H&M Skärp H&M

Är kär i min underbart mysiga poncho! Springer runt här hemma med beslutångest och letar efter något somrigt att ha på mig som inte är jeans eller shorts, men samtidigt varmt? Det är nämligen tema på dagens gasque!


PIMP MY RIDE (?)


Pic: Ruchira

Ett litet tidsinställt inlägg för dagen här då, ska ju som sagt bli flitigare på att blogga, so this is me trying! Funderar starkt på att pimpa någonting med nitar.. typ en vanlig vit, tråkig t-shirt kanske? Har verkligen för mig att jag ska ha några paket nitar någonstans, gäller bara att hitta dem!


A DAY FROM LAST WEEK


Sidenskjorta H&M Jeansshorts BikBok Skärp Secoundhand


ANGELINA JOLIE - POUR BEAUTY


Pic: Littleplastichorses

Jag har verkligen saknat att blogga. Känner verkligen att jag saknar inspirationen jag får av det och känslan av att skriva av sig. Även om jag sällan skriver speciellt personliga saker eller i alla fall inte ordagramt, ibland slinker något dolt budskap in mellan raderna... Nu ska det bli full fart på bloggen igen, nu när USB-sladden till kameran är hittad och vardagen är någelunda normal igen.


MY PRECIOUS!


Denhär finfina reflexvästen lever jag i för tillfället, det är nämligen mitt nØllesymbol dvs. min tillfälliga KTH-legitimation. Så alla nØllor i min sektion springer runt och är sådär vackert självlysande! För er som inte vet så har jag nämligen börjat på KTH Campus, på Samhällsbyggnassektionen och ska läsa Fastighetsutveckling med Fastighetsförmedling i tre år. Håller tummarna för tre roliga år!

UPDATE: Ponchon i bakgrunden är min nya förälskelse från H&M som ska få hålla mig varm i höst tillsammans med en stor tubhalsduk och torgvantar!


WHAT IF I HAD STARTED OUT YOUNG?


Pic: Knightcat

USB-sladden till kameran är hämtad. Så bilder kommer under nästa vecka! Studentlivet är underbart och livet är på plats. Nedräkningen mot mina nitton jordsnurr har börjat och funderingarna går om hur denna dag ska firas...


SMILE YOUR HAPPYSMILE!


Pic: Ejjson

Har haft en av de roligaste veckorna i mitt liv! Nollningen eller mottagningen som det så fint heter gör dagarna och kvällarna helt klart livfulla. Eftersom jag lyckats slarva bort min USB-sladd till kameran så kan inga outfit-bilder komma upp ännu..

Idag fyller i alla fall min underbara vän Isabel år, så dagens schema blir lite späckat! Först så blir det förläsningsdag och efter det gasque, efterkör och sen vidare till Nype för att både hinna med nollningen och lite födelsedags firande!


IN A TAXI BEYOND YOUR DREAMS


Pic: Littleplastichorses

Kameran är borta och mitt bo är i en enda stor röra. Därav uppdateringsbristen. Igår var en sjukt rolig kväll med Sofia och Sophia. Komiskt. Dansade, raggade och älskade livet igår på Ambassadeur. Fötterna värker värre än någonsin idag, men det var det värt. Nu ska det snart bära av på kräftskiva och min kära granne och sen blir det jobbet i natt. Laddar upp inför skolstarten på måndag.

Translate: My camera is gone. Last night was spectacular!RSS 2.0