30:e SEPTEMBER

Idag blev det enkelt och bekvämt! En vit kofta från Bondelid, vitt linne från JC och jeansleggins från Vila. Nu blir det ett sista ryck med Kemin och sen 'Greys Anatomy' för min del, ni missar väl inte seriestarten?

 

SOON

Snart kommer det hamna en massa av mina outfits i kategorin 'Dagens outfit', så håll utkik! Jag tar även gärna emot olika tips och idéer gällande outfits och andra saker, bara att kontakta mig här på bloggen eller på mailen, mer information finns under fliken 'Kontakta mig'.

SHORT DAY


Såhär oseriös var min klass efter den obligatoriska fotograferingen, men kul var det i alla fall. Egentligen skulle jag ha slutat kvart i fyra, men det var lyxonsdag och två lektioner föll bort, så kvart över tolv fick jag gå istället. Nu ska jag plugga järnet inför mitt Kemiprov imorgon.

SCHOOL SHOOTING


Nu är jag i ordninggjord och redo för skolfotograferingen, jag tänkte ha börjat med 'Dagens outfit' idag, men mina nya batterier till kameran sviker mig och den skriker att batteriet är slut. Jag förstår verkligen ingenting... Men snart kommer det!

TELEVISION

Picture: Party, winter '09; Em, Camilla och Agnes

Nyss var det Idol med alla otroliga begåvningar, juryn och Elin Kling och hennes crew. Men det är väl ingen som missat att det är seriestart för De Desperata Hemmafruarna! Det ska i alla fall inte jag göra.

AUTUM

Picture: Autumday; Alicia, Isabel och Erika

Idag var kylan nästintill outhärdlig, hösten är här, så imorgon blir det utan tvekan en varm outfit som gäller! Sen så är det ju skolfotografering också, och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... Några tips?


HEALTHY VALUES OR NOT?


Vaken och jättetrött, så allt går i slowmotion just nu! Igår kväll tittade jag, som så många andra, på 'Svenska Hollywood Fruar'. Jag tycker att Anna Anka har en förvrängd syn på kvinnor och mäns platser i vardagslivet, men samtidigt får hon vissa av sina argument att låta riktigt sunda. Eller?

CLOSET


Nu är jag hemma och snart är det dags att börja plugga. Idag hade jag egentligen velat fixa min garderob, så att jag slipper den provisoriska, men jag vet inte om det blir så... Om jag inte får hjälp av pappa, så får det vänta tills imorgon. Men jag skulle behöva göra det, har ingen koll på mina kläder för tillfället!

BRACES


Vaken, stressad, nästan i ordninggjord. Idag blev det hängslen som åkte på och en massa stora ringar! Men nu ska jag traska till bussen i ovädret. Ha en underbar Måndag.

CHEMISTRY-TIME


Nu är jag hemma och dessa skönheter fick följa med mig hem, fast de jag köpte hade svart klack och platå istället för brun, men jag hittade ingen bild på dem, men annars är de likadana! Nu måste jag plugga Kemi inför provet jag har nästa vecka. Hoppas ni har för er bättre en söndagseftermiddag som denna!


CALM NIGHT


Igår mådde jag inge bra, så gårdagens planer blev inställda för min och Viktor's del och istället blev det en lugn kväll hemma. Om några timmar ska jag och pappa åka och kolla på skor. Jag vill verkligen hitta ett par riktigt snygga stövletter!

FUR WEST


Idag var jag och shoppade med Agnes och denhär skönheten fick följa med mig hem. Snart är det dags att äta och sedan göra sig i ordning inför kvällen. Ha en underbar lördagskväll!


LOVELI NIGHT

Picture: Winter '09; Em, Erika and some friends

Nu är jag helt slut, jag vaknade på soffan av att Viktor ber mig komma ned att öppna porten klockan tjugo i fyra... Jag hade visst somnat. Det var riktigt mysigt med tjejerna och vi måste verkligen göra om detta. Jag hade tänkt se en film själv sen när de gått, men det gick inte som jag hade tänkt riktigt. God natt.

NEW DESIGN


Snart blir det middag och avfärd mot tjejkväll tillsammans med Agnes och Erika! Och nu är det en ny design, lite mer stilren kanske, men ändå otroligt fin, tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?

HELLO SWEDENRSS 2.0