DENIM AND A HAT AND NOTHING MORE


Så här snyggt men enkelt klädd vill jag vara idag. Nu bär det av till skolan för att försöka få ihop det sista med projektarbetet innan inlämning.


KAP VERDE - THE PARADISE

Blev lite strandenbilder från Kap Verde, känns lite som att inlägget blev som ett uppslag från en resekatalog. Blev inga oufit bilder under veckan tyvärr, familjen ville inte ställa upp på att hålla i kameran och bristen på ytor gjorde självutlösaren onödig. Men vackrare vyer har jag aldrig sett, därmed blev resultatet av resan en hel del landskapsbilder a la Em.

YOU'RE BEST SHOT?!


Pic: Vogue China

Uppe med tuppen, ska springa till bussen vilken minut som helst. Satt igår och knåpade med min Färg, form och stil-läxa om vårens kommande trender, kanske slänger upp något inlägg om det här med. I helgen kommer i alla fall bilder från resan upp, det lovar jag er!


WHAT I'VE BEEN WEARING LATELY:


Pic: Littleplastichorses

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera jag vet! Den 17e åkte jag till Kap Verde med familjen och kom inte hem fören nyligen, och när jag skulle lägga upp ett inlägg på bloggen om det kom jag inte in på blogg.se. Sorry, inte meningen, men nu är det tillbaka till allvaret och bloggandet.


A SUMMER CLASSIC IN HIGH HEELS


Pic: Littleplastichorses

Har blicit en hel del tjat om röda kavajer på sistone känner jag.. Men, men tycker som sagt att det är sjukt snyggt! För tillfället verkar jag älska rött, har till och med färgat håret rött, men det blev en aning misslyckat.. Är mest rödhårig i hårbotten.


MY WINDOW TO THE REST OF THE WORLD


Har extremt tråkigt just nu, himlen är grå och jag har ingen direkt lust till någonting just nu.. Tyvärr måste jag plugga, men funderar på att först sätta på en film. Har beställt en ny bikini eftersom jag tappat bort min svarta underbara underdel i flytten, vilket inte är så bra om man ska utomlands om lite mer än en vecka, haha.


MY PROMISE TO YOU


Pic: Littleplastichorses

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, lovar att försöka bättra mig!


EVEN IF SAVING YOU SENDS ME TO HEAVEN

Matcha med:
Jeansshorts, stort linne med tryck, tunnstrumpbyxor och kängor.

 

BLACK and WHITE on a GRAYSCALE


Pic: Jak&Jil

Hade supermysig kväll med Sandra igår efter att ha gjort ett tappert försök till att vara sociala med lite människor, men det gick inte så bra.. Därav myskvällen! Idag blev det en shoppingtur och nu är jag bara hemma och tar det lugnt.


31:a DECEMBER


Okej, nu blir det en nyårsoutfit lite vä sent, jag vet.. Men har haft fullt upp med lite olika saker, blev sängliggande större delen av nyårsdgen och sen blev det myskväll hos Sandra och idag en massa shopping och så. Hade självklart en hel del ringar också på nyårsafton, men dom sattes tyvärr på efter denna bild är tagen. Gott nytt år på er i efterskott!


RSS 2.0