BEAUTY FROM SOUTHAFRICA


Pic: Emma

Jag är sjukt sugen på en virkad klänning! Funderar på att beställa denna från duktigt Emma. Men är inte ritkigt vän med det där fenomenet att beställa från internet ännu.. Alltid lika svårt att veta vilken storlek man ska ha.


MY PERSONAL PARADISE


Pic: Columbine

Har suttit och knepat och knåpat med medajer inför studentskivan imorgon. Har fått gjort om en tredje del, vilket jag inte direkt hade räknat med.. Men nu är de toppen! Bild kommer på fredag, eftersom jag inte kan avslöja något innan skivan!


GREEN AS A SUMMER DREAM


Pic: Jak&Jil

Är dunder sjuk, vilket är riktigt olägligt eftersom jag har min studentskiva på torsdag! Men nu är planen, precis som den varit sen i fredags, att bara ta det lugnt och göra ingenting för att försöka bli av med detta.


SPRING HAS ARRIVED


Pic: Jak&Jil

Jag funderar på att ändra design på bloggen, eller åtminstone att ändra head. Jag funderar på att byta bloggnamn och jag funderar på att skaffa en svart hatt lite efter övriga världen.


22:a MARS


Leggings Zoul Skjorta Gina Tricot Skor Nilsons

Eftersom mina jalusier inte kommit upp ännu blir bilderna inge bra.. Några tips på vad jag kan göra?TODAYS DETAIL - POCKET


Har nationella i Fysik B imorgon, vilket jag inte direkt ser fram emot.. Men jaja, livet är inte alltid lätt! Solen har i alla fall hållt humöret uppe. Äntligen går vi mot ljusare tider.


21:a MARSSkinnjacka TopShop T-shirt BikBok Jeans Cubus Solglasögon Lindex

Det är verkligen helt underbart väder ute för tillfället. Våren är äntligen på väg!


NEW CATEGORY: TODAYS DETAIL


Tänkte börja med en ny kategori. Varje dag jag har på mig någon minnesvärd detalj så kommer denna upp i ett eget inlägg så det syns lite närmare än i vanliga outfitbilder.


18:e MARS


Kofta Lindex Linne H&M Jeans Berns Örhänge H&M

Jag kollar som en galning efter en passande outfit till min studentskiva som ska hållas på Gaudi den 31 mars. Men tyvärr hittas ingenting nytt, eller rättare sagt det jag hittade leveraras inte fören vecka 15. Men jag har en underbar klänning annars som jag lånat, det enda kruxet är att klänning inte riktigt är min grej.I WISH I HAD A LITTLE BIRDY

Väska, H&M
Matcha med: Allt från en vit sommarklänning till jeansshorts och sandaler med en diskret topp. Eller SÅHÄR.

 

BANG, BANG, BANG THEY SHOOT US DOWN


Pic: Littleplastichorses

Är uppe tidigt för att jag ska hinna förbereda mig inför ett prov. Ikväll blir det hem till Niklas som gäller för middag och mys med trevligt folk. Imorgon bär det av till något stort centrum, för jag har helt snöat in mig på att jag ska ha hängselshorts. Språng runt hela förra våren och sommaren och fullkomligen letade ihjäl mig men då fanns det ingenstans.


ASHLEY and ALYSON


Pics: Unknown

Har fastnat i den nya serien Hellcats, som är ytlig och lättsam. Med en del moraliskt svåra situationer och en hel del intriger. Ameriskanska serier i ett nötskal med andra ord. Inspirerande på klädfronten faktiskt, men antagligen mest passande på TV:n.

Update: Hellcats sänds varje söndag klockan 18.05 i kanal 5.BAD GILR KINDA GORGEOUS


Pic: Unknown

Jag har tydligen samlat på mig en hel del bilder på sistonde i mitt bildarkiv som jag inte har någon som helst aning om var de kommer ifrån. Men jaja, önskar jag kunde vara såhär snygg imorgon i ett par läckra lackbyxor. Måste nog införskaffas! God natt på er.


HEY GINGER, THATS ME


Här bjuds det på en fyra år gammal bild. Men meningen med detta är att jag funderar på att försöka få tillbaka min orginalhårfärg, men kan inte bestämma mig. Lite hjälp?


PLEASE, HAND OVER MY PONCHO


Pic: Unknown

Fasiken vad underbart det var med sol och plusgrader idag! Kandes som om D-vitaminerna slog bort bristen på inspiration som en våg av lycka.


RSS 2.0