28:e JUNI
Långklänning H&M

Kvällen till ära igår blev det premiär för min nya, underbara långklänning. Kunde inte göra annat än att köpa den för några veckor sedan! Är fullständigt förälskad. Igår råkade jag springa på en tröja (?), eller vad man nu ska kalla det, som jag inte heller kunde motstå. Bild kommer senare. Ha en bra dag i solen gott folk!

Translate: I fell for this dress a couple of weeks ago. And yesterday I bougt someting new again, I have to control myself!


A MILLION STARS SHINEING UPON A LBD


Pic: Littleplastichorses

Hade så sjukt jäklarns roligt igar, men är ganska seg idag. Men det är ingenting att oja sig över, nu är det jobbet nästa som gäller och sen bär det av hem till Niklas för mat och film-marathon!

Translate: Now; work. Later; Dinner and a movie.


28:e JUNI


Linne H&M Kofta Lindex Jeans Cubus

Kommer att må så jäklarns dåligt imorgon.. Men det var det värt!

Translate: I will feel so freaking bad tomorrow!


HAPPY B-DAY WITH A FENDIBAG


Pic: Jak&Jil

Jag kommer inte ihåg om jag lagt upp denhär bilden redan eller inte, men jag är i alla fall helt kär i väskan! Nu är det jobb som gäller till klockan fyra och sen blir det middag med några av tjejerna och firande av Viktoria.

Translate: I'm inlove in this bag! Now; work to four a clock and then dinner with some of the girls, and celebration of Viktoria.


SING A LITTLE SONG FOR ME, BABY?


Planderingen som jag ska försöka hålla gällande uppdaterandet på bloggen. I alla fall i så stor utsträckning jag kan. Plus lite tankar på vad som kan tänkas dyka upp här på bloggen. Några tips på annat som ni vill se?


MORE AND MORE JEWELLERY!


Pic: Jak&Jil

Har sovit och spenderat i princip hela dagen i sängen. Pappa ringde nyss och förklarade att han antagligen kan rädda min lilla bil. Han är alldeles för underbar som lägger ner sin tid och energi på min pärla, skulle aldrig klara det här utan honom! Nu är det jobb från imorgon till söndag morgon som gäller.

Translate: My car may be brought back to life. Thanks to my Dad! Now; work from tomorrow to Sunday morning.


26:e JUNI


Korsett H&M pour Sonia Rykel Transparant skjorta H&M Jeans Cubus

Detta är allt jag bjuder på idag, är lite smått deprimerad för att min bil har gått sönder. Tillbaka imorgon.

Translate: This is it today. I'm a bit depressed, cause my car is broken. I'll be back tomorrow.


NEW IN


T-shirt Lindex

Nu; åka iväg lite i sista minuten och handla mat inför kvällen, sen är kvällen i full gång! Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar allesammans!

Translate: Now; some food shopping. Have a great da everyone!


GLAD MIDSOMMAR GOTT FOLK!


Pic: Knightcat

Står med huvudet inne i garderoben och tänker så det knakar. Har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig! Jag har kommit fram till att jag i princip inte äger ett enda somrigt, gulligt, midsommaraktigt plagg.. Typiskt mig att inte reflektera över det fören nu!

Translate: I have no idea what to wear tonight..


NEW IN


Bikiniöverdel Lindex


IN THE MORNINGLIGHT


Pic: Littleplastichorses


TODAYS DETAILS


Örhänge Present från Isabel Armband Pandora Ringar Guldfynd by Kenza och Present från Linda

Nu har jag i alla fall gottgjort en del av mitt dåliga uppdaterande här på bloggen. Imorgon är det midsommarafton och den ska spenderas tillsammans med Sandra och gänget med god mat och härligheter och efter det ska vi på fest och dansa järnet hela natten.

Translate: Tomorrow will be spent with Sandra and co. Great food and lots of dancing!


23:e JUNIT-shirt JC Jeansjacka 365sunshine Jeans Berns

Dagen till ära blev det en enkel och stilren outfit som jag spatserade omkring i bland alla butiker och allt vimmel av folk. Nu ska jag försvinna ner i soffan med en kopp te och bara njuta av att ha varit ledig idag till min stora förvåning.

Translate: Todays outfit was simple. Now I'm going to enjoy the end of my day of in the sofa.


NEW IN


Här är mitt nya fina linne från BikBok med världens mest underbara fläta i ryggen. Det åkte på premiärtur i fredags nar jag var ute med Sofia och en massa underbara vänner.

Translate: Here is my new top from BikBok with a beautiful braid in the back.


22:a JUNI


Hatt Lindex Topp Lindex Shorts BikBok

Idag har jag än en gång shoppat och blivit fattig, men det var det värt! Kom hem med ett riktigt fynd som jag visar senare. Nu är i alla fal kamerasladden hämtad, så nu ska jag bli duktig igen och blogga som en galning! Detta är en dagens från igår då vi hade avskedsfest för kära Isabel som flyttar till Rumänien! Kommer sakna henne massor.

Translate: I've been shopping today and now I'm back on track.


RSS 2.0