BIG, BIGGER, BIGGEST


Är helt galet trött och riktigt nervös.. Idag blir det Gillinge efter skolan, så nu börjar körkortet närma sig. Älskar dethär halsbandet som fanns på H&M Trend förut, vill hitta ett liknande. Någon som vet vart jag kan hitta ett?


WHAT TIME IS IT?


Nu är det bara en månad kvar innan flytten är här.. Och igår svängde jag och pappa förbi Farsta för att inhandla lite till mitt lilla hus, så denhär underbara väggklockan från 'Rum för stora och små' fick följa med mig hem.


THE PERFECT STAIRCASE


Underbar bild. Sitter och funderar på vad jag ska skriva i loggboken för mitt projektarbete, som jag inte ens börjat med.. Men det löser sig, ska skynda mig för sen ska jag sjunka ner i soffan med min nya bok.


MY RINGBOX


Denhär helt underbara asken fick jag av Alicia i födelsedagspresnt. Älskar den något otroligt! Så nu har jag alla mina ringar samlade i den, helt perfekt.


FASHION MAGAZINE N°1


Min absoluta favorit tidning. Och den är gratis också. Modeflickan. Nu har jag skrivit klart en svenska inlämning och känner mig riktigt nöjd, så belöning blir nog att övningsköra och köpa godis för att sedan slå mig ner framför TV:n. En vit helg blir det för min del.


WHITE LIKE A FEATHER


En sådär härligt somrig bild nu i denna höstepok. Sovmorgon är bland det bästa som finns, men nu är det tillbaka till allvaret som gäller och övningskörning till skolan, snart är körkortet mitt!


LIGHTNESS AND BEAUTINESS


Nu bär det av för att rösta. Så länge bjuds det på denna underbart härliga bild.


SHOES from HEAVEN


Mockaskor från Pepe Jeans.

Är helt kär i mina nya klackskor från Pepe Jeans. Helt underbara och ett riktigt kap, köpte dem på 70 procenntig rea. Kan knappast bli bättre!


MY SWEET EIGHTEEN

Hade en helt underbar och otroligt rolig kväll igår. Firades av en massa underbara människor igår på min 18års fest med Black and White tema, hade inte kunnat önska mig en bättre kväll och en bättre start som 18åring.


YOU ARE IN MY HEART


Gjorde denna till Alicia innan sommaren och funderar på att göra en till mig själv också.. Men kan inte bestämma mig vart jag skulle ha den i sånna fall och hur stor, knep och knåp!


HOFFMAESTRO, GRÖNA LUND

Oförglömlig. Fylld av glädje. Och sorg. Det var den konserten det, just nu kan jag inte göra annat än att längta tills imorgon.. Äntligen blir jag arton fyllda år, kan knappt bärga mig!


PURE BEATUY

Hemma nu efter att ha spenderat en halvtimme i skolan.. Helt ovärt, men så kan det bli ibland. Just nu sitter jag och fantiserar om dehär snyggingarna från Sixtiseven och dör lite smått sådär.

 

DRAPED AND SMOTH


Imorse var jag uppe med tuppen och kunde inte somna om trots att det var flera timmar kvar innan väckarklockan skulle ringa. Men, men, så kan det bli ibland. Nu är det först frukost och sen mot gymet och idrotten.


MARY HAD A LITTLE LAMB


Gjorde just dagens upptäck.. lite väl sent kanske. Min dator är kokhet och håller på att dö av feber eller vad man ska kalla det, dålig som jag är så har jag lämnat den på sen imorse på mjukt underlag. Grattis! Så nu ska den få vila, god natt på er.


SING FOR ME LITTLE BIRDIE


Väcktes nyss av ett telefonsamtal och det visade sig att jag ska provjobba på måndag, önska mig lycka till! Hittade dessa underbara askar på UrbanOutfitters för någon vecka sedan från det ena till det andra, helt perfekta att lägga smycken i. Den blågröna fågeln är min personliga favorit, känns mer harmonisk.


RSS 2.0