KNITTED AND ROMANTIC, PERFECT!


Kofta H&M

Är kär i min nya frisyr. Är kär i min kofta. Så nu är det sagt. Färdig tjatat om det. Imorgon börjar jag sent, så då blir det lång härlig frukost till något serieavsnitt tror jag. Underbart! Älskar verkligen långa frukostar. Nu är det i alla fall sängen som gäller. God natt!


(COLORFUL) and LEGALLY BLONDE


Pic: Jak&Jil

Vet inte riktigt vad jag tycker om att ha en pastellig färg i topparna. Är snyggt på henne, men skulle man verkligen trivas i det själv? Jag trivs inte ens i att ha ljust bruna toppar, så rosa? Jaja, riktigt fint på henne i svag brytning till det blonda i alla fall.


DETAILS - 31:a JANUARI
Jag kan inte annat än att älska den här tröjan. De inflätade sidenbanden och de virkade kanterna ger den ett lätt romantiskt intryck, men inte för mycket. Precis min smak. Nu ska jag kasta mig i soffan!


A PILE OF WHITE, WHITE AS SNOW


Pic: Unknown

Vill ha en sån här hög med massa modemagasin i mitt rum, inte så praktiskt däremot kanske.. Sitter med samhällsekonomin för tillfället, men förstår inte/hittar inte svaren i det värdelösa kompendiumet som vi fått (köpt) i skolan. Sneglar oavbrutet mot datorn. Nu; skärpning!


31:a JANUARIKofta H&M - Jeans Zara

Idag åkte myströjan på, orkade verkligen inte engagera mig.. Knåpar lite matte för tilfället och konstaterar att jag måste kämpa en hel del inför (om)tentan som är nästa lördag!


NECKLACE - BLACK EYE (?!)Halsband Ur & Penn

"Nya" favorithalsbandet som jag är helt besatt av för tillfället.. Går inte en utgång utan det känns det som! Tycker man om något, så tycker man om något.


TO CATCH MY BREATH


Eftersom det var en uträtta-ärende-dag och hemma-plugg-dag så blev det en hallon smoothie till lunch i combo med senaste Elle. Underbart!


NEW HAIRCUT - THE RESULT
IN A FEW SECOUNDS..


Pic: My Blomquist

Sitter i frisörstolen just nu och snart sker första klippet med saxen. Nervöst. Men här har ni i alla fall inspirationen!


BLOGG:SE ♥ STIL


Älskar blogg.se's Stil-sida. Blev direkt nya startsidan. Ett vinnande koncept helt enkelt.


LIKA A PIRAT IN THE 21th CENTURY


Pic: Jak&Jil

Älskar sovmornar, verkligen topp tio av mina favoritsaker.. Ska snart uträtta lite ärenden och sen blir det klippning. Lite smått nervös sådär. Blir kanske (antagligen) en sväng till skolan sen också.


THE PERFECT HANDBAG


Väska Wera

Vill ha vår nu så jag kan använda min favoritväska från Wera igen.. Längtar efter att springa runt i annat än dunjacka och klumpiga skor, då denna känns lite smått malplacerad.


CRAVINGS, CRAVINGS, CRAVINGS..


Pic: Unknown

Vill ha. Vill ha. Vill ha.. Önskar bara att de inte var så jäklarns dyra! Drömma om skor kanske är min nya grej, för i natt måste jag drömma om dessa. Underbara. Jag motstod inte min shoppingfrestelse helt, utan beställde nyss en topp från Nelly. Kunde inte låta bli när det var fri frakt.. Nu; sova. God natt!


NY CITY - EVERY GIRLS DREAM


Pic: Jak&Jil

Är kär i tanken på att bo i New York. Vill dit nu. Någon som vill köpa en lägenhet till mig där? Tack! Nej, men imorgon smäller det, då är det klippning som står på agendan. Och ikväll ska jag bara ladda batterierna i soffan med en smoothie har jag bestämt. Mitt liv som nyttig är ju igång och fem kilo är redan tappade, det går bra nu!


30:e JANUARI


Kofta H&M - T-shirt BikBok - Jeans Crocker/JC

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i skolan och handlat mat. Nu har jag precis tryckt in sex matlådor med köttfärssås och spagetti i frysen, så det borde räcka ett bra tag. Förövrigt är jag kär i kombinationen av svart och ljusgrått..RSS 2.0