ON THE EDGE


Pic: Unknown

Igår var fasiken en av de bästa dagarna i mitt liv! Mösspåtagningen var otroligt rolig och barhänget med klassen var oslagbart. Kvällen avslutades med middag med trevligt sällskap och god mat och efter det bar det av på dubbel 20 års fest som var grym!

Translate: Yesterday was one of the best days of my life!


A BEAUTIFUL SUMMER-LOOK-A-LIKE DAY


Pic: Littleplastichorses

Vackert! Är i gång och tränar (eller powerwalkar i alla fall) just nu för första gången på fyra år, känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv.

Translate: Beautifully! For the first time in four years I'm training again.



DRESS FOR SUCCESS


Imorgon är det mösspåtagning och här är ett smakprov på klänningen som ska bäras då. Är galet exalterad och längtar så in i bomben efter studenten! Livet kan knappt bli bättre än vad det är just nu.



IN A TELEPHONE BOOTH


Pic: Littleplastichorses

Det har tyvärr blivit en liten paus i bloggandet på sista tiden. Det har delvis varit pga. att jag har haft uppkopplingsproblem, men även för att jag är som jag tidigare nämnt otroligt dålig på att uppdatera när det är lov och ledigheter. Men nu har jag tänkt att det ska vara full rulle igen! Jag hoppas att någon därute har saknat mig i alla fall.

Vill ha mer sol, sommarvärme och underbara dagar! Kan inte få nog, vill knalla runt i shorts hela dagarna och ligga och sola i bikini.


TODAY IS A GOOD DAY!


Pic: Shirinsaleh.bubbleroom.se

Ikväll är det skiva igen! Fasiken vad roligt det ska bli. Däremot blir det klänning för ovanlighetens skull, eftersom det är Suit Up-tema.


11:e APRIL



Korsett H&M Kofta Lindex Jeans Cubus Skärp H&M

Uppe, vaken och stressad. Satt uppe sent igår och gjorde klart Färg, form och stil-läxan. Har bestämt mig för att träna, eller snarare att börja springa. Jag och en vän har ingått en deal och ska peppa varandra! Sommaren'11 here I come.


THE WORLD IS MINE


Pic: Jak&Jil

Är helt galet trött.. Helgen med jobb och andra bravader har tagit på krafterna! Men nu är det ny vecka med nya tag och jag springer runt som en galning och packar inför att jag flyttar från mamma till mitt lilla hus igen.


YOU RAISE ME UP, SO I CAN STAND


Pic: Jak&Jil - Michael Kors

Ska precis sätta mig i soffan och se på nya avsnittet av Vampire Diaries (ja, jag är helt såld på Daimon, kan inte sluta glo). Ska bli hur skönt som helst med en lugn hemmakväll!


WEDNESDAY IS THE TRUE PARTYDAY



Pic: Skolfest

Vimmelbilder från onsdagens skiva. Körde på mittbena för ovanlighetens skull, kanske ska köra på det lite oftare? Snart ska jag i alla fall ha Färg, form och stil-lektion, så det ska bli skönt och inte så mycket jobbigt tänkande.


7:e APRIL



Tröja H&M Kavaj Zoul Byxor Acne Ringar Accent och GinaTricot



GISELE FOR VOGUE.COM, HOT!


Pic: Vogue.com

God natt på er alla underbara! Är helt galet trött, men imorgon är det nya tag och en lugn kväll för att samla krafter till på lördag då det blir caféträning och födelsedagsmiddag hos min kära Agnes!


RED IS THE COLOR OF PASSION


Pic: Jak&Jil

Åh herre, jag tror jag dör lite grann! Just den här tonen på hårfärg fast lite mjukare är precis vad jag vill ha.. Tyvärr så lever mitt hår sitt eget liv och blekning är inte ett alternativ för att få det mörka att försvinna. Önskar det fanns något jag kunde göra åt saken.


6:e APRIL


Skjorta H&M Skinnkjol H&M

Tänkte bara slänga upp en bild på hur jag såg ut igår kväll på skivan. Var galet roligt! Nu måste jag skynda mig till skolan, ha en bra dag allesammans!


PLEASE!


Vore roligt om ni skriver en kommentar med antinge er egen blogg eller tips på andra bra bloggar. Känner att jag behöver inspiration!


JUST ANOTHER SUMMERNIGHT, GIVE ME


Pic: KnightCat

För tillfället tycker jag att jag blivit mycket bättre vad det gäller uppdaterande på bloggen. Känns bra! Ikväll är det studentskiva som gäller, känner att livet leker för tillfället.


RSS 2.0