DANGEROUSLY BEAUTIFUL


Jag vet inte vad det är, jag blir bara så glad av denhär bilden. Lycka! God natt.


29:e APRIL

Picture: Skjorta från H&M Divided och Linne från GinaTricot


Idag blev det en slapp och enkel outfit, men det är fint det med! Eftersom mitt rum inte riktigt är i sin ordning, så blev det ingen helkroppsbild, men till detta blev det ett par ljusa slitna jeans. Nu ska jag återgå till mitt pluggande som aldrig verkar ta slut.


TEA+ORANGES+FASHION=<3


Just nu sitter jag med en stor kopp te och underbara apelsiner i combo med det fluktar jag lite på olika modebloggar. Ett underbart sätt att ta det lugnt på, men snart är det plugg igen som gäller.



STOCKHOLM



Jag känner att jag är lite efter med vissa bilder. Så här kommer någon från helgens stadspromenad i solskenet. Nu ska jag dyka ner i garderoben och leta fram något mindre vårigt med tanke på att vädret är så tråkigt idag!


RING in BLUE


Ring från Glitter.

Jag försöker koncentrera mig på att plugga, men datorn drar på något vis uppmärksamheten till sig. Jag hittade i alla fall en riktigt snygg ring idag. Precis den färg på sten som jag älskar och velat haft hur länge som helst. Och nu är den min!



28:e APRIL

Picture: Tunika från Tessie, Cykelshorts från Zoul och Strumpbyxor från Lindex



Äntligen klar med inlämningsuppgiften! Jag somnade närstan sittandes igår ikväll så jag beslöt mig för att få några timmars sömn, så imorse var det upp tidigt som gällde för att hinna skriva klart det sista. Men nu måste ska jag rusa till bussen.



COLOR and PATTERNS

Picture: Fashiongonerouge


Just nu är jag helt slut! Huvudet dunkar fortfarande och sömnen är mer påtaglig än tidigare, men arbetet är fortfarande inte klart så det blir till att sitta uppe ett tag till för min del... Nu är mina kära skor beställda i alla fall, så jag har något att se fram emot i alla fall!



SOFT and WARM

Picture: Underbara sängkläder från IKEA


Har ont i huvudet som attan efter att ha övningskört i en timme. Och helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen och sova bort det. Men, men nu blir det huvudvärkstabletter som gäller för här skall det skrivas en inlämningsuppgift!

 

24:e APRIL

Picture: Jacka från H&M, Väska från Lindex, Halsduk från 365sunshine, Tröja från Lindex, Skärp från Lindex, Jeansleggings från Berns och Skor från RaceMarin


Nu har jag brottom som attan till skolan. Så här kommer en 'Dagens' från helgens stadsvandring och mys i solskenet som bjöds på. Ha en bra dag alla!



DARK BAMBOO and BLACK LETHER


Skor från Tamaris


Jag har precis knölat fram alla sommar skor från vinden. Dessa är mina absoluta favoriter som kommer användas flitigt i sommar. Tro det eller ej, men det är bland de skönaste skorna jag någonsin gått i!


BEAUTY IN A BOTTLE

Picture: LittlePlasticHorses


Jag som trodde att jag skulle blir frisk till denhär veckan... Men jag hade uppenbarligen fel, jag är sjukare än tidigare och bloggen kommer som sista prio. Jag är verkligen trött på att bara lägga upp inspirerande bilder, men så snart jag är frisk blir det som det brukar!


COME IN CLARITY

Picture: Lookbook


Jag är fortfarande inte hundra, men jag hoppas det går över snart. Denna mulna dag får lov att muntras upp av en av mina absoluta favoritbilder. Jag hoppas kvällen bjuder på festligheter eller något annat roligt.



PRESTIGE


Solglasögon från Prestige


INSPIRATIONAL

Picture: from Italian Vogue


Tyvärr är jag fortfarande inte helt hundra, men va faskien, man lever bara en gång! Idag ska jag passa Amanda, så då passas det på att ha över folk ikväll, för här ska det grillas. Grillkväll á la Em.



BLOONS

Picture: via LittlePlasticHorses


Dålig update, jag vet! Jag får skylla på att jag är sjuk och knappt orkar gå den korta biten till köket för att göra mer te. Men imorgon är jag förhoppningsvis bättre, sålänge bjuder jag på denhär underbart uppiggande bilden!



RSS 2.0