SKINN

Skinnbyxor från Zara.

Kan inte bestämma mig!
Vill umgås med pappa innan han åker till Norrland, samtidigt som jag vill umgås med grabbsen och pojkvännen. Dilemma säger jag bara! Dessa skönheter fick också följa med mig hem idag, tack Elin för att du övertalade mig!




CARDIGAN

Svart kofta från H&M.

Har precis ätit middag och ska kanske snart bli upplockad av Viktor.
Hittade min efterlängtade svarta långa kofta idag när jag var i stan tillsammans med Elin. Kändes som ett riktigt kap.


29:e DECEMBER

Picture: Jeansskjorta från 365sunshine och Leggings från Zoul.

Tittar på Oprah och ska snart städa lägenheten. Så med andra ord blev det en mysig och bekväm hemma outfit. Det är ju alltid lite tråkigt att klä upp sig och inte bara gå i mysbyxor när man bara ska vara hemma. Men ibland får man ta och anstränga sig!



ALL THESE BEAUTIES!

Kan inte få nog av alla dessa underbara klänningar! Om jag kunde skulle jag köpa dem alla, men just nu har jag tillfälligt förälskat mig i denhär skönheten från Forever21. Men nu får det räcka med allt shoppande för ett tag.



28:e DECEMBER

Picture: Plommonfärgad silkesskjorta från H&M, Svart baslinne från Gina Tricot, Svarta jeans från 365sunshine och Kedjeskärp från H&M.

Siter och väntar på att Viktor ska anlända med film och popcorn, samtidigt som jag myser med en kopp varmt te. Idag var det shopping tillsammans med mamma som gällde. Hon hittade en jättefin jeansskjorta och en svart tröja i chiffong, medan jag som hade siktat in mig på en specifik kjol fick gå hem tomhänt. Men hoppas kan man ju alltid göra.


SO MUCH, FOR SO LITTLE

Tittar på Bröloppsfixaren på TV3 och dricker Chai-te, underbart! Idag var det mellandagsrean som gällde tillsammans med Agnes och jag kom hem med 11 nya vänner från tre olika butiker; tre par spetstrosor, korsett från Sonia Rykiel pour H&M, en gul 'skogshuggar'-skjorta, en plommonfärgad silkesskjorta från H&M, en kjol (bilden), två baslinnen från Gina Tricot, en jeans skjorta och en jeansjacka från MQ. 

TICK-TACK

Picture: Ringar från H&M och Glitter och Klocka från Q&Q, Ur&Penn

La precis upp en massa efterlängtade bilder på facebook. Min jul har varit riktigt bra, men egentligen var det planerat att jag skulle ligga på en sandstrand i Thailand, så riktigt så bra var den inte, men mycket bättre än andra år!


AVATAR

Ska snart åka på middag hos farmor och farfar. Denna vecka har inte gett mycket utrymme till annat än familjen, så därför har bloggandet inte varit prio nummer ett. Men jag måsta bara säga att ni måste se Avatar, en helt sagolik film som har allt från fantasy och action till kärlek! Ett bio-måste!



24:e DECEMBER

Picture: Klänning från Gina Tricot, Leggings från Berns och Kofta från Bonelid.



Ligger i sängen och ska sova nu! Måste bara önska er alla en riktigt God Jul och jag hoppas att er jul var minst lika bra som min. God natt.



I'LL BE BACK

Picture: Last winter in Romme

Det har blivit lite dåligt med uppdaterandet, men jag kan inte hjälpa att tycka att det är otroligt svårt att hinna med när rutinerna försvinner. Men jag har tänkt att vara i full rulle med bloggandet igen den 25:e, då allt inför julafton är gjort och så! Ses då.


SO FREAKIN' HOT

Första riktiga dagen på lovet och tvättstugan är bokad, ska snart springa ner och sätta igång! Hittade lite inspiration inför våren och sommaren 2010 där jag hittade lite speciella trenshcoats som är otroligt snygga. Så kom ihåg, pastellfärgade och ljusbeiga trenshcoats med midjeskärp är något som borde finnas i garderoben i vår och sommar.


18:e DECEMBER

Picture: Kofta från Cubus, Svart baslinne från H&M, Röd kjol från Zara och Plyschleggings från Zoul.

 

Ska snart måla naglarna och göra dom riktigt fina! Läste lite om vårens kommande trender där bland annat skymtande underkläder i form av korsetter och genomskinliga fabrikat stod högt på listan. Vilket jag tycker kan vara riktigt snyggt, i viss mån!

FUCK YOU!

Picture: Oversizat nitarmband från Lindex, Armband med berlocker från Pandora, Armband med svarta stenar från H&M, Ringar från Glitter.


Pojkvännen och grabbsen åkte nyss och jag har precis städat klart det sista! Idag blev det lite juligt och rött i outfiten eftersom det var julavslutning, men det fick inte bli allt för gulligt, så dehär smyckerna åkte på för att få en lite mer "bad ass-känsla".


THE INDIAN STYLE

Har lämnat in uppsatsen och nu är det lov som gäller! Fy fan vad jag ska njuta! Hittade nyss dehär skorna från Christophe Decarnin för Balmain's vårkollektion 2010, helt underbara! Så vi får hoppas på att se mer av sånna här skor i vår, jag kommer helt klart försöka satsa på ett par liknande.



17: e DECEMBER

Picture: Vit oversizad tröja från Gina Tricot, Svart kofta från Lindex, Plyschleggings från Zoul, Skärp från Lindex, Örhängen och Ring från H&M och Armband från Lindex.

Har en paus i allt skrivande, vilket jag egentligen inte borde ha. Sitter just nu och funderar över hur jag kan göra bloggen bättre, typ med designen och innehållet. Så om ni har några tips, säg gärna till!



RSS 2.0