UNDER MY UMBERELLA


Pic: Kindofbusy

Hemma nu en snabbis för att sedan bege mig ut i kylan en sväng och jobba med Agnes. Kanske lägger upp ett inlägg till när jag kommer hem, men antagligen inte eftersom jag slutar sent.


WILL YOU JOIN THE ARMY?

Matcha med:
Vit halvstor tröja, kofta med axelutsmyckningar och kängor.

 

DO A LITTLE THIS, DO A LITTLE THAT


Pic: KnightCat


Snö, snö, snö, tar det aldrig slut?! Och så alla dessa drömmar som jag är helt oförstående av.. Jaja, ny vecka=nya tag! Jag är sen som vanligt, därav en inspirationsbild och inget annat. Ska slänga upp en outfit bild när jag kommer hem efter skolan.


A SMALL COLLECTION

'
Fick ett önskemål om att lägga upp en bild på mina ringar, så här är nästan alla tror jag. Nu är det julbord som gäller, måste rusa!


AS FAR AS THE EYE CAN SEE


Pic: Littleplastichorses

Detta är en av mina absoluta favoritbilder, så underbart härlig. Den livar upp lite i vintermörkret! Imorgon får jag upp lite prylar som några lamellgardiner och TV:n. Så på torsdag planerar jag att outfitbilderna och bloggen rullar på som vanligt.


BLOOM FOR ME


Pic: Littleplastichorses

Har precis rotat runt i alla flyttkartonger efter badkläder, eftersom vi ska ha simning på idrotten imorgon.. Efter mycket om och men och dryga tjugo minuter hittade jag i alla fall ett bikini! Nu blir det skolan och sen ikväll ska jag på Harry Potter premiären.


I WANT THOSE PANTS


Pic: Littelplastichorses

Har suttit helt slaviskt och skrivit en stor och omfattande inlämningsuppgift i Psykologi sen i lördags, men nu är den äntligen klar! Ska försöka få i ordning med garderoben i mitt lilla hus i veckan, och montera ihop klädställningen som införskaffades förra veckan.


FOR A GREAT PARTY-TIME

Matcha med:
Skinnshorts med hög midja, ett par svarta tunnstrumpbyxor med klackar.

 

A BIT LIKE POCAHONTAS


Pic: Sea of Shoes

Ligger just nu i soffan tillsammans med min underbara lilla schäfer och funderar på vad kvällens underhållning får bli. Kanske någon film från TV-tablån eller ett Gossip Girl-marathon?


A SECOUND TYPE OF SKIN

Matcha med:
Svart långkofta, klumpiga klackar och silversmycken i olika former.


ALWAYS SEEMS SO FAR AWAY


Är fortfarande inte helt hundra, men imorgon blir det skola ändå. Var en sväng till IKEA idag och fick med mig en klädställning hem och sen blev det även en tur in på Lindex för att kika på lite leggings. Men mitt i all röra av människor föll jag pladask för ett par kostymliknande byxor med hög midja som fick följa med mig hem.


MONKIWORLD IS THE WORLD


Spanade runt lite tidigare idag och förälskade mig i mängder av udda leggings från Monki, kanske ska man slå till på ett par i alla fall? Hittade även en del enklare men färgstarka leggings på Lindex som inte skulle sitta helt fel heller.


IN SPACE THERE IS NO TIME


Usch, jag ligger hemma och är sjuk för tillfället, därav bristen på uppdatering. Ska knåpa ihop ett collage som jag tänkt skulle komma upp på bloggen senare ikväll.


WHEN NOTHING ELSE MATTERS

Matcha med:
En brun pilotjacka i skinn under, stuprörsjeans, boots och en stor halsduk.

 

9:e NOVEMBER



Usch vilket väder! Hatar denhär blöta mellanperioden med snö/slask.. Därför blev det inget mer spännande än en enkel skjorta uppiffad med en massa underbara ringar.


RSS 2.0