PUT YOUR FEET UP

Picture: Style.com


Har galet tråkigt just nu. Ingenting kvar att skingra tankarna med, allt är färdigstädat och telefonen är hur tyst som helst. Var är alla sms när man behöver dem? Nej, nu blir det färga håret som gäller.



LACK of INSPIRATION

Picture: aperfectguide.se


Behöver inspireras! Nu; till bussen.


POWDER PEARLS


Halsband från H&M.

Hittade dethär halsbandet i helgen och hade det på mig i Söndags på tjejmiddagen. Stort, pudrigt och pärlor; det kan knappast bli bättre!



30:E MARS

Picture: Kofta från GinaTricot, Linne från GinaTricot och Halsband från Gambia


Idag sken solen, vilket gjorde humöret en aning bättre. Nu ska jag skissa lite och försöka få min dator att fungera ordentligt. Sen blir det sängen som gäller.



SHOE-RACK


En sånhär skohylla skulle vara perfekt för mina skor! Ska kika runt och se om jag hittar någon passande och snart ska klädhästen inhandlas för just nu är det ingen som helst ordning på kläderna. Det är överfullt i alla mina garderober.



SO FREAKIN' BLUE

Klänning från the Garden Colection från H&M. Den är helt underbar, jag tror jag är kär. Jag som vill ha något kornblått!



FROM BEHIND


Nu är det upp ur sängen som gäller och sen blir det en tur till centrum. Idag är min lediga dag så det blir en del plugg. Men man måste förena nytta med nöje, så senare blir det en liten shoppingrunda i Liljeholmen tillsammans med mamma!


SKIRT of SKIN

Skinnkjol från H&M

Skinnkjolen är just nu ett av mina absoluta favorit klädesplagg. Den bärs titt som tätt, till fest och till vardags. Och fungerar lika bra tillsammans med en oversizad T-shirt som till en party-topp.

CRYSTAL

Egentligen börjar jag inte fören klockan elva. Men jag tänkte passa på att plugga lite innan det bär av till skolan, har man mega sovmorgon måste man ibland se till att använda den tiden väl! Just nu trånar jag efter en kristallkrona, jag älskar att se hur ljuset reflekteras genom pismorna.

SNOW WHITE or POWDER PINK


Hittade denna snygga skapelse på H&M's the Garden Collection för 199 kronor. Prisvärd och snygg. Kan vara tråkig samtidigt som den kan göra så himla mycket med sin 'enkelhet'. Jag tror att jag ska satsa på en puderrosa, även fast jag är en sucker för vitt till sommaren.


CLASSY

Picture: Numéro


Har precis ätit frukost och nu är det plugg som gäller. Älskar denna inspirerande bild, otroligt speciell. En bild säger mer än tusen ord.


DENIMSHORTS


Jeansshorts från Zoul

Jag kan inte låta bli att längta till sommaren och varmare tempraturer. Därför drog jag på mig jeansshortsen idag och tog en tripp i fantasin till den underbara sommaren.


HOT or NOT?


Jag kan verkligen inte bestämma mig... Är Givenchy-liknande kavajer snygga eller inte? Det känns inte riktigt som min grej, men samtidigt kan jag inte bestämma mig. Gah. beslutsångest! Nej, nu ska jag knata ut med Amanda en stund.



SMILE LIKE YOU MEAN IT

Picture: Adriana Lima; Just because I love it


Just nu ligger jag i sängen och drar mig för att kliva upp och starta dagen. Tyvärr är den energigivande solen borta idag också... Efter skolan kommer Viktor och hämtar mig och sen bär det av hem till honom för att fira hans pappa som fyller år! Grattis!



17:e MARS

Picture: Kavaj från Zoul, Linne från GinaTricot, Leggings från GinaTricot och Skärp från TopShop


Jag längtar efter mitt vita överkast som snart kommer anlända. Den där skapelsen ser helt malplacerad ut, men den får duga. Imorse sprang jag runt som en tok inna jag hitta någonting att ta på mig. Så mycket kläder, men ändå ingenting att ha på sig!


 

RSS 2.0