A-A-AMANDA


Jag har världens sötaste sömntuta som ligger och sover bredivd mig! Min otroligt söta lilla Amanda.



ZANZLÖSA ZMYCKEN


Det blir eventuellt utgång ikväll och träff med gamla kompisar, håller tummarna! Jag tittade nyss in på Columbine Smilles blogg och blev helt galet kär i smyckerna från Zanzlöza zmycken, helt galet heta!



DENIM

Picture: From H&M.com


Hur galet snyggt är det inte med denim! Själv blev jag helt kär i en utsold topp från H&M, men vad ska man göra, jag kanske ska glutta lite i butikerna för att se om den mot all förmodan finns där. Kärlek till H&M.



MY SILVER HEART

Picture: My neckless; I got it February 14, 2009 from Viktor. And it bairly haven't left my neck since.


Just nu funderar jag på om jag bara ska vara hemma idag eller om jag ska ut och hitta på något. Nu är det ju lov och ledigheten från skolan ger otroligt mycket utrymme för att göra saker, men samtidigt är det extremt skönt att känna att man bara kan vara. Utan att få dåligt samvete!

METALLIC SKINN

Pictures: Style.com

OS dominerar TV-apparaten här hemma, men snart är det sängen som gäller. Jag hittade nyss riktigt snygga vårkollektioner från Balenciaga och Balmain och fastnade för just dehär. Riktigt läckra! Skinn, metallic och slitet, kan knappt bli bättre.



to MY LOVE





SQUAREMETERS


Gud vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån! Tänk att få ha det precis som man själv vill, ha så rent man själv vill ha och få ha sin egen stil inom sina egna fyra väggar. Jag vill allt dethär. Men, jag skulle aldrig klara av att bo helt ensam. Men som tur är så vill min kära bo med mig han med. Dehär bilderna inspirerar och får suget efter att ha egna kvadratmeter att bli större!



WARM and SOFT


Skriver min Filosofi-inlämningsuppgift. Roligare kan man ju ha och dte har jag haft också! Jag surfade runt lite på internet och hittade Alexa Chung i denhär snygga jackan från Acne. Och sen hittade jag en liknande från Bellstaff, jag ska lugnt försöka lägga beslag på en lammullsjacka till hösten!



LINDEX, WOHO!

Kärlek till Lindex! Vissa kläder är sisådär, men fasen de har verkligen fått till det i år. Just nu är jag förälskad i denhär lite smått simpla men sjukt snygga koftan därifrån. Skulle vara snygg i sommar till ett par jeansshorts och i vår till ett par svarta leggings.  L o v e !



PARTY

Pictures: Aggs camera



Förra helgen var ju jag och Agnes på hennes brors 20-års fest och slog klackarna i taket. Vi körde det konstigaste ölspelet jag någonsin varit med om, mobilen fick sig ett dopp i snön och det bjöds även på takklättring. Riktigt kul var det! Och kvällen till ära hade jag en svart tröja med markerade axlar från H&M, en blommig kjol från GinaTricot och svarta leggings från Berns. Tack för en kul kväll!



LITTLE PLASTIC HORSES

Picture: LittlePlasticHorses


Är äntligen klar med mitt tal som jag ska hålla imorgon. Så nu håller jag tummarna för att jag inte ska börja stamma, ska svimma eller uttala något fånigt svårt ord fel! Bilden från LittlePlasticHorses lugnar mig en del och får mig att längta till Egypten med kamelerna i bakgrunden!



LAUREL BENTLEY


Helgen har varit riktigt super om man bortser från ryggont och tablettknaprande. Just nu finns det ju en massa blommiga plagg i butikerna och man kan inte undvika att längta till sommaren och varmare breddgrader. Snart hoppas jag att resan till Kroatien blir bokad och klar så att årets höjdpunkt känns åtminstone ett steg närmre.



CAMERA ON VECATION

Bloggtorka kanske jag inte ska kalla det, med tanke på att jag tänkt och försökt lagt upp en Dagens varje dag. Men min kamera vill verkligen inte samarbeta och jag vet inte vad jag ska göra... Jag älskar ju min kamera, men det är lika tråkigt att läsa en blogg utan egna bilder, som att skriva i en blogg utan egna bilder.



SUNGLASES

Sitter just nu och tittar på the Vampire Diaries och suktar efter sommaren. Jag skulle inte klaga på att äga dessa två skönheter från TopShop. En mängd solglasögon är verkligen ett måste i sommar. Många solglasögon ger stor variation = en perfekt combo.



TINY WINY

 

Vaken, uppe och i full gång med att rota runt i graderoben. Jag var en sväng till centrum med mamma igår och hittade denna ursnygga jeans topp. Men jag är inte så himla mycket för korta små skapelser som visar hela magen. Men denna skulle verkligen vara riktigt fin tillsammans med en vit kjol med hög midja. Ge mig! 



RSS 2.0