SO INTENSE


Idag blev det ingen blogg, utan en jädrans massa sol. Bara en riktig livsnjutardag.


FOR THE AUTUM


Jag känner mig ganska sorglig som planerar inför hösten. Men jag kan inte rå för det, för nu börjar höstkollektionerna smyga sig in i butikerna. Sånna här skor ska jag satsa på till dess, snyggt och fotriktigt! Du hittar dem på Nilson Shoes.


MARKED SHOULDERS






28:e JUNI

Dagens låt: K'naan - Wavin' Flag


Underbart väder! Sitter i solen på balkongen och njuter av ledigheten, ska till Agnes snart med lite annat folk och laga god mat och prata hela kvällen.


BEAUTIFUL DAY


Har solat och myst i skärgården idag. Nu är det iväg till andra sidan stan för att fira kusinen.


PATSY TASSEL WEDGES


Älskar denhär typen av skor som TopShop lanserar med jämna mellanrum. Du hittar den HÄR.


SHORTS and LACE


Jeansshorts á la Em.

Idag blev premiären för mina avklippta och omgjorda Replay-shorts. Spetsen blev som pricken över i:et, jag är mer än nöjd med dom! Nu ska jag laga middag och mysa på balkongen i kvällssolen.


25:e JUNI

Dagens låt: Hoffmaestro & Chraa - Young Dad


Var på shoppingtur i torsdags och föll för denhär gröna mönstrade kjolen. Hoppas ni alla hade en rolig och mysig midsommarafton, för det hade jag. God mat och dryck med trevligt sällskap!


EUROPE


Ligger just nu och funderar över vad jag ska ha på mig imorgon och hämtar inspiration från modetidiningar. De glada alkoholisterna har lämnat Stockholm, så jag hoppas att dom kör försiktigt nu på vägarna genom Europa och har en jäklarns rolig resa.


BELT


Flätat skärp från Zoul.

Jag fick dethär skärpet från mamma för en vecka sen och nu är jag verkligen helt förälskad. En nybliven storfavorit i garderoben med andra ord. Har fixat och trixat med bloggen en del, ska försöka klara av att förbättra den på egen hand. Men jag är inget direkt proffs på html-koder...


DAY 'n' NIGHT

Inom en snar framtid kommer denna kategori fyllas med inspiration som utgår från ett plagg i combination med andra, som ska resultera i två olika outfits. En dagoufit och en kvällsoutfit.


I'M BACK

Dagens låt: Medina - Sagoland


Jag är fortfarande inte frisk, men nu blir det blogga ändå som gäller. Såhär sommarsnygg, utan att vara för söt vill jag vara imorgon. Måste röra mig mot någon affär och införskaffa något snyggt.


GREEN, RED, BLUE


Jag är sjuk. Kan knappt äta och orkar knappt gå upp ur sängen. Men jag ska kurera mig och blogga järnet sen.



INSPIRATION - E'n'C


Seg dag.. Jag skulle ha jobbat, men så blev det inte. Så jag har ägnat dagen i ära åt att plöja igenom Stephenie Meyers novell "Bree Tanners korta liv" och även läsa lite inspirerande modebloggar, speciellt mina favoriter; Emma Elwins och Columbine Smilles.


EMMA WATSON




Inspirerande. Och så ofantligt jäklarns snygg. Jag är inte alls avundsjuk, nejnej... Ge mig hennes skönhet och framgång, låt mig byta liv med henne.


RSS 2.0